Στο κενό η έφεση για Λέτο, δικαιώθηκε ο Κουτρουμπής


Χρήστος Δημόπουλος

Στο κενό η έφεση για Λέτο, δικαιώθηκε ο Κουτρουμπής


Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εκτός από την περίπτωση του Μλάντεν Πέτριτς, εκδικάστηκαν άλλες δύο υποθέσεις του «τριφυλλιού».

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού για Πέτριτς

Για την ακρίβεια απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός, κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ενώ, αντίθετα, δεκτή έγινε η προσφυγή του Γιώργου Κουτρουμπή κατά της ΠΑΕ. Και η διοίκηση, στο εξής, καλείται να καταβάλει στον Έλληνα αμυντικό το ποσό των 304 χιλ. ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 200/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή SEBASTIAN EDUARDO LETO.

Δέχεται κατά τύπους και ουσία την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο, όπως στο σκεπτικό
Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των (304.398,39) νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση».


Sportime Extras