×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Υπέβαλε την παραίτηση του ο Βλάχος


Μαντώ Καψάλη

Πανιώνιος: Υπέβαλε την παραίτηση του ο Βλάχος


Ο Πανιώνιος έχει αρχίσει με 0-3 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και με τρεις βαριές ήττες. Από την αρχή όλοι γνώριζαν ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και ο Βαγγέλης Βλάχος δέχτηκε να κάνει κάποια προσπάθεια με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει καμιά προοπτική και υπέβαλε την παραίτησή του. 

Πλέον ο Πανιώνιος, που έχει ήδη 0-3 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Ο Βαγγέλης Βλάχος ανέλαβε το δύσκολο εγχείρημα να κρατήσει ζωντανό τον Πανιώνιο, ωστόσο ούτε οι μεταγραφές που έκλεισε σε μικρό χρονικό διάστημα στάθηκαν ικανές ώστε να κάνουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης ανταγωνιστική έως τώρα στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Έπειτα από τρεις βαριές ήττες σε ισάριθμα ματς, λοιπόν, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε την παραίτησή του, την οποία έκανε αποδεκτή ο Ερασιτέχνης. Προσωρινά καθήκοντα πρώτου προπονητή στον “ιστορικό” αναλαμβάνει ο Νίκος Κοψιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ. Σ.Σ. ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης του Βαγγέλη Βλάχου από τη θέση προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Η απόπειρα μετάπεισης του προπονητή, ώστε να συνέχιζε την προσπάθεια που καταβάλλεται για την παραμονή της ομάδας στην Β Εθνική και με τις επιλογές παικτών που έγιναν, κατέστη αναποτελεσματική.

Καθήκοντα προπονητή θα εκτελεί προσωρινά ο Νίκος Κοψιάς».

 

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras