Τόσα δίνει για Σπιριντόνοβιτς η Παρτίζαν

Για δανεισμό με οψιόν αγοράς ενδιαφέρονται οι Σέρβοι για τον εξτρέμ του Πανιωνίου
Τόσα δίνει για Σπιριντόνοβιτς η Παρτίζαν

Το ενδιαφέρον της Παρτίζαν για τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς επανέφεραν στο προσκήνιο οι Σέρβοι. Ο Αυστριακός δεδομένα είναι προς πώληση και έχουμε ενημερώσει πως σε πρώτη φάση ο Πανιώνιος ζητούσε 500.000 ευρώ.

Το πιο πιθανό είναι αυτό το ποσό να μην το βρει από πουθενά. Δεν έχει και την πολυτέλεια να το ψάξει πολύ, αφού σε λίγες μέρες θα περάσει η ΠΑΕ από το δεύτερο στάδιο στο θέμα της αδειοδότησης.

Όπως έχουμε ενημερώσει το άνοιγμα είναι στο 1.000.000 ευρώ και για να καλυφθεί θα πρέπει να γίνουν πωλήσεις. Ωστόσο, με αυτή του Σπιριντόνοβιτς μόνο το πρόβλημα δεν λύνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η Παρτίζαν έχει ενημερώσει πως θέλει τον παίκτη δανεικό δίνοντας 100.000 ευρώ και ζητά να μπει οψιόν αγοράς. Αν ικανοποιήσει, ο Πανιώνιος θα πάρει στο τέλος της επόμενης χρονιάς άλλα 300.000 ευρώ.

Το ποσό, συνεπώς, είναι μικρό σε πρώτη φάση και όχι ικανό να κλείσει την τρύπα που υπάρχει. Πάντως, το ενδεχόμενο χορηγίας -ώστε να καλυφθεί έτσι ένα μέρος του ανοίγματος- δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τόσα δίνει για Σπιριντόνοβιτς η Παρτίζαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.