×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Αποδοκιμασίες και εξηγήσεις από τον Κόρμπο


    Sportime Team

Πανιώνιος: Αποδοκιμασίες και εξηγήσεις από τον Κόρμπο


Με την πλάτη στον τοίχο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ο Πανιώνιος λόγω του -6. Το ματς με τον Βόλο δεν ήταν, συνεπώς, μία απλή πρεμιέρα. Η νίκη φάνταζε απαραίτητη.

Όχι μόνο δεν ήρθε τελικά, αλλά ο Πανιώνιος έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Δεν έσβησε μέρος της ποινής του και τα πάντα γίνονται με το καλημέρα πιο δύσκολα για εκείνον.

Η εικόνα του ήταν απογοητευτική με αποτέλεσμα ο κόσμος να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά. Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξαν αποδοκιμασίες.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος, μάλιστα, ως αρχηγός πήγε να δώσει κάποιες εξηγήσεις στους «Πάνθηρες». Τόσα χρόνια εκεί, τους ξέρει καλύτερα από τον κάθε παίκτη. Γι’ αυτό βγήκε για άλλη μία φορά μπροστά προκειμένου να κατευνάσει και τα πνεύματα. Αξίζει να σημειωθεί πως όταν αποχώρησε, δέχτηκε χειροκροτήματα από τον κόσμο.

Από εκεί και πέρα, εκτός της ήττας υπήρξε ένα ακόμη αρνητικό για τον Άκη Μάντζιο. Είδε έναν παίκτη του να τραυματίζεται. Ο λόγος γαι τον Κώστα Δούμτσιο, ο οποίος χτύπησε στο πρώτο μέρος. Αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο (μέχρι να γίνει αλλαγή) με δεμένο χέρι. Η πρώτη διάγνωση αναφέρει πως έχει υποστεί κάταγμα σκαφοειδούς στον καρπό του δεξιού χεριού.


Τελευταία Νέα