×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Ο Στέλιος Αποσπόρης είναι σίγουρος για τους μικρούς και την επόμενη μέρα: «Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»!


Γεράσιμος Μανωλίδης

Πανιώνιος: Ο Στέλιος Αποσπόρης είναι σίγουρος για τους μικρούς και την επόμενη μέρα: «Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»!


Η επόμενη μέρα στον Πανιώνιο περνά από τα χέρια του Στέλιου Αποσπόρη.

Είναι ιδιαίτερο, αλλιώτικο, να είσαι Πανιώνιος. Μέσα στο νομό Αττικής, δίπλα στις πλούσιες ομάδες του κέντρου, ο φίλαθλος του Πανιωνίου επιλέγει ένα μοναχικό δρόμο υποστήριξης. Οφείλεις να το «νιώθεις» για να είσαι. Αλλιώς, δεν γίνεται.

Ο Στέλιος Αποσπόρης είναι Πανιώνιος και αυτή τη στιγμή είναι… ο Πανιώνιος. Σε εκείνο έμελλε να πέσει το βαρύ φορτίο της ομάδας, σε ότι αφορά το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι. Τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες της ομάδας είναι οι άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα την επόμενη μέρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Διότι ο Πανιώνιος της Γ’ Εθνικής θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες που, εν πολλοίς, έχει πλάσει ο ίδιος.

Ο Στέλιος Αποσπόρης μίλησε στην εκπομπή «Ντουμ Σπίρο Γκόλ» της «ΕΡΑ-ΣΠΟΡ» και έδειξε απόλυτα σίγουρος για τους νεαρούς παίκτες που θα στελεχώσουν τον Πανιώνιο:

«Μίλησα στους μικρούς που θα αναλάβουν το βαρύ φορτίο… Τους ζήτησα να καταλάβουν τo δύσκολο έργο και ταυτόχρονα την ευκαιρία, μέσω σκληρής δουλειάς που έχουν μπροστά τους… Να είναι εκείνοι που θα επαναφέρουν εκεί που πραγματικά ανήκει έναν ιστορικό σύλλογο. Ένα σημαντικό κοινωνικό μέγεθος όπως ο Πανιώνιος και όσα σημαντικά αυτή η ομάδα εκπροσωπεί!

Σας βεβαιώνω πως δεν χρειάστηκε να πω πολλά στα νέα παιδιά που θα μπουν άμεσα στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Πανιώνιου. Τι δύσκολο που είναι αλήθεια να το πιστέψουμε αυτό που λέμε, ο Πανιώνιος δηλαδή στη Γ’ Εθνική, όσοι τον αγαπάμε… Δεν χρειάστηκε να πω πολλά επειδή μου έδειξαν πως έχουν καταλάβει, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και είμαι αισιόδοξος».

Ένα σημείο της συζήτησης αρκεί για να μπορεί να αισιοδοξεί κανείς. Ο Στέλιος Αποσπόρης δεν «αντέχει» να βλέπει τον Πανιώνιο στη Γ’ Εθνική. Αυτό, θέλοντας και μη, το έχει μεταδώσει και στους παίκτες. Δεν θα τον αφήσουν για πολύ εκεί…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ