×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Ο ρόλος του Λουτσέσκου στο deal του Καχίλα


Αντώνης Τσιράκης

Ατρόμητος: Ο ρόλος του Λουτσέσκου στο deal του Καχίλα


Στις μεταγραφές τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Το έχουμε δει πολλές φορές, το συνειδητοποίησε και ο Ατρόμητος φέτος.

Το πλάνο φέτος στα στόπερ ήταν να υπάρχει μία ελληνική τριάδα, όπως και πέρυσι. Δίπλα στον Σπύρο Ρισβάνη να διατηρηθεί ο Δημήτρης Χατζηισαΐας και να αποκτηθεί ένας ακόμη. Αυτός ήταν τελικά ο Δημήτρης Γούτας.

Πριν από λίγες μέρες η ενημέρωση όλων ήταν πως ο «Χάτζη» μένει για άλλη μία χρονιά. Είχε ειδοποιηθεί ο ίδιος από τον ΠΑΟΚ πως θα πρέπει ξανά να κατηφορίσει προς την Αθήνα και στο Περιστέρι τον περίμεναν.

Τι άλλαξε; Η φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ενώ όλα είχαν τελειώσει, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Και συνεπώς άπαντες έπρεπε να αξιολογηθούν εκ νέου.

Λόγω Λουτσέσκου θα αποχωρούσε δεδομένα ο Χατζηισαΐας. Εκείνος ήταν που δεν τον υπολόγιζε και είχε ξεκαθαρίσει πως δε θα τον πάρει στην προετοιμασία. Τελικά η «ασπρόμαυρη» αποστολή για την Ολλανδία δεν είχε «κοψίματα», αφού δεν υπήρχε προπονητής και εκεί ο Ατρόμητος κατάλαβε πως θα πρέπει να πάει στο plan b.

Ο Χατζηισαΐας αποφάσισε πως θα πρέπει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα έστω και εάν ιεραρχικά αυτή τη στιγμή είναι πέμπτος στόπερ. Πιθανότατα δε θα αλλάξει το τελευταίο, αλλά εκείνος θα κάνει την προσπάθειά του να πείσει τον Άμπελ Φερέιρα. Το ρίσκο είναι μεγάλο, βέβαια, αφού μία πόρτα ήδη έκλεισε. Αυτή, όμως, ήταν η επιλογή του.

Όσο για τον Ατρόμητο, δούλευε και άλλες περιπτώσεις για παν ενδεχόμενο. Ο Γιάννης Αγγελόπουλος είχε πάρει πάνω του αυτή του Ταλ Καχίλα και με το που στράβωσε οριστικά του Χατζηισαΐα, τελείωσε εκείνη του Ισραηλινού. Ο 27χρονος θα έπρεπε μάλλον να πει ένα «ευχαριστώ» στον Λουτσέσκου για το deal…