×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το «μιλημένο» ματς που δεν βγήκε και αυτά που έρχονται


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Το «μιλημένο» ματς που δεν βγήκε και αυτά που έρχονται


Football League – Παρασκήνια: Η Football League είναι μία κατηγορία που αρέσει σε πολλούς, πολύ δε περισσότερο για όσα γίνονται στα… παρασκήνια.

Γι’ αυτό και πολλά απ’ όσα συμβαίνουν πίσω από τις κουρτίνες, αλλά κάποιες φορές σε κοινή θέα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για την εικόνα ενός συλλόγου.

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα στο Sportime υπάρχει ένα κείμενο με παρασκήνια από την κατηγορία.

Οι παρακάτω ιστορίες/απορίες μόνο προϊόν φαντασίας δεν αποτελούν…

Football League – Παρασκήνια

* Μπέρδεμα είχαμε τις προάλλες με αποτέλεσμα να αργήσει να ξεκινήσει ματς για περίπου ένα δεκάλεπτο. Ο λόγος; Με άλλες φανέλες δήλωσε ομάδα ότι θα παίξει και με άλλες εμφανίστηκε τελικά στο ματς.

* Πιστεύει ότι είναι μεγάλη φίρμα. Ντυμένος στην τρίχα, μαθημένος στις πολυτέλειες και δύσκολα θα κάνει το κάτι παραπάνω. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε δέκατα. Εμφανίστηκε στο γήπεδο και ενημέρωσε πως δεν μπορεί να κάνει προπόνηση. Του έβαλαν θερμόμετρο, είδαν ότι επί της ουσίας δεν είχε τίποτα και ο προπονητής του είπε την κορυφαία ατάκα: «Διώξε τον πυρετό σου κι έλα στο γήπεδο»!

* Έχουν αρχίσει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στη διοίκηση. Θεωρούν πως στο τέλος θα σταθεί στο ύψος της και θα κάνει το έργο τους εύκολο. Είναι, όμως, όλα τόσο απλά;

* Πάντα οι προπονητές θέλουν το κάτι παραπάνω. Ειδικά όταν φτάνουμε σε μεταγραφική περίοδο, ζητούν ενίσχυση. Το έκανε και κόουτς της κατηγορίας με τον τεχνικό διευθυντή να τον… γράφει πανηγυρικά.

* Σου καθαρίζω αυτό το ματς, χάνεις στο επόμενο. Deal από τα λίγα με πρωταγωνιστές δύο κλαμπ διαφορετικών στόχων. Έλα, όμως, που τελευταία στιγμή η συμφωνία πήγε να σπάσει γιατί οι μεν είχαν ενστάσεις.

* Αγγαρεία κάνει ο κόουτς. Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει πάει να σώσει ό,τι μπορεί, αλλά διάθεση μηδέν. Με τίποτα δεν θέλει να ασχολείται. Τα λεφτά του να παίρνει και όλα καλά.

* Ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα τις αγωνιστικές που απομένουν. Προσπαθούν με διάφορα τηλέφωνα να εξασφαλίσουν βαθμούς. Εύκολο, όμως, δεν είναι να τα καταφέρουν γιατί δεν έχουν τόσο καλά κονέ. Μόνο ένα ματς μοιάζει… κλειδωμένο.

* Μαγικά πήγαν να γίνουν πριν από λίγες μέρες. Η μία ομάδα καιγόταν για το τρίποντο και είπε να το εξασφαλίσει αλλιώς. Όλη η Ελλάδα βούηξε πως θα τα καταφέρει, αλλά τελικά άπαντες διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Τι συνέβη; Ιδιαίτερα υψηλές οι απαιτήσεις…

* Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο ματς υπάρχει μία φήμη πως στο ημίχρονο ο ισχυρός άνδρας κατέβηκε στα αποδυτήρια (έχοντας και την πίεση του κόσμου) και τους είπε να τα ξεχάσουν όλα και να παίξουν για τη φανέλα. Δεν ήταν τυχαίες και οι αλλαγές που έγιναν. Όσοι βγήκαν ήταν πρόσωπα… υψηλού κινδύνου.

* Τα… ντου τα έχουν για πρωινό οι οπαδοί εκεί. Δεν είναι, όμως, τέτοια η φιλοσοφία της διοίκησης. Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε και ομορφιές στο ημίχρονο. Όταν πιέζεσαι, υιοθετείς και άλλες πολιτικές για να πετύχεις τον στόχο σου.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα