Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΕΠΣΑΝΑ – Αχαρναϊκός: Άκυρη η συμφωνία με Ιντζέκαρο λόγω της υγείας του!

Δεν προχωράει η συμφωνία που είχε κάνει ο Αχαρναϊκός με τον Βαγγέλη Ιντζέκαρο!
ΕΠΣΑΝΑ – Αχαρναϊκός: Άκυρη η συμφωνία με Ιντζέκαρο λόγω της υγείας του!

Αχαρναϊκός: Εν τέλει ο Βαγγέλης Ιντζέκαρος δεν θα καθίσει στον πάγκο  του Αχαρναϊκού, όπως αρχικά είχε συμφωνήσει, αφού έκτακτοι λόγοι υγείας, δεν του το επιτρέπουν. Ο ίδιος με δηλώσεις του, ευχαρίστησε τη διοίκηση για την επιλογή στο πρόσωπό του, ενώ άφησε ανοικτή την πόρτα του για μια μελλοντική συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αχαρναϊκού και τους ανθρώπους του συλλόγου, για την τιμή που μου έκαναν, να με επιλέξουν ως προπονητή τους, για το υπόλοιπο της σεζόν. Δυστυχώς έκτακτοι λόγοι υγείας, δεν μου επιτρέπουν να  κάνω αυτό που θέλω και αυτό  που αγαπάω, αλλά και να αναλάβω στην παρούσα φάση και  τη συγκεκριμένη στιγμή την ομάδα.

Είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά και γρήγορα θα επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους. Τέλος να υπογραμμίσω πως το πέρασμα μου από το σύλλογο και την πετυχημένη πορεία που είχαμε στη Football League, με κάνουν να είμαι φορτωμένος από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορεί να υπάρξουν σε έναν άνθρωπο, γι αυτό ακριβώς δεν λέω αντίο αλλά στο επανιδείν.  Εύχομαι καλή ευόδωση των στόχων που έχουν τεθεί και είμαι σίγουρος πως θα επιτευχθούν».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.