ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Μπεργκ ξέχασε το μπόνους…

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν έχει μπόνους στο συμβόλαιο του με την Αλ Αΐν για πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και θα… περιοριστεί σε αυτά που δίνει συνολικά η ομάδα!
Ο Μπεργκ ξέχασε το μπόνους…

Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε μία καλή συμφωνία με την Αλ Αΐν το καλοκαίρι του 2017, η οποία είχε μέσα πολλά μπόνους, αλλά όχι για πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!

Αυτό αναφέρει ο «Agent Greek» στην στήλη του, στην έντυπη έκδοση του Sportime, σύμφωνα με την οποία ο Σουηδός δεν προέβλεψε μία τέτοια διάκριση για την ομάδα του, σε αντίθεση με τον προπονητή του.

Διαβάστε αναλυτικά: «Ολα τα είχε προβλέψει ο Μάρκους Μπεργκ στο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Αλ Αΐν. Παρουσία, όμως, της ομάδας του στον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όχι. Ετσι, πέραν των όσων προβλέπονται από τις ομαδικές συμφωνίες, ο Σουηδός επιθετικός δεν θα πάρει κάποιο έξτρα πριμ. Αντίθετα, ο προπονητής του, Ζόραν Μάμιτς, το είχε συνυπολογίσει και μόνο λόγω της πρόκρισης στον τελικό θα λάβει έξτρα 200 χιλιάρικα».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Μπεργκ: Θα κινδυνεύσουν… οικογένειες μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος!

Φιορεντίνα: Της βγήκε η αγορά και θα ξανάρθει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπεργκ ξέχασε το μπόνους…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.