ΠΑΡΑFOOTBALL

Ομόνοια: Βροχή τα τηλέφωνα σε Αναστασίου και Νταμπράουσκας

Πολλοί είναι εκείνοι που βλέπουν πως υπάρχει προοπτική στην Ομόνοια.
Ομόνοια: Βροχή τα τηλέφωνα σε Αναστασίου και Νταμπράουσκας

Ανέκαθεν οι ομάδες της Κύπρου κοιτούσαν προς τα μέρη μας και η Ομόνοια δεν αποτελεί εξαίρεση. Γιάννης Αναστασίου και Βάλντας Νταμπράουσκας το επιβεβαιώνουν.

Ο (νέος στρατηγικός σύμβουλος) Αναστασίου, μπορεί να αποκαλείται «Ολλανδός», αλλά τα 2,5 τελευταία του χρόνια τα έφαγε σε πάγκο ελληνικών ομάδων. Άφησε καμένη γη και το κατάλαβε πρώτος όλων. Γι’ αυτό και αφήνει την προπονητική ψάχνοντας εκτός συνόρων την τύχη του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Η Ομόνοια πήρε το ρίσκο και τον εμπιστεύτηκε και ο ίδιος σε πρώτη φάση δείχνει να κάνει τρομερή ρελάνς. Για την επόμενη ημέρα επέλεξε προπονητή που ήξερε από τη Stoiximan Super LeagueΉ για να είμαστε πιο ακριβείς, συμφώνησε και αυτός, αφού το όνομά του είχε πέσει στο τραπέζι από νωρίτερα.

Ο λόγος φυσικά για τον πρώην κόουτς του ΟΦΗ. Ο νέος από το καλοκαίρι προπονητής, Βάλντας Νταμπράουσκας, σηκώνει μανίκια σταδιακά. Κατέβηκε στην Μεγαλόνησο με τις ευλογίες του agent, Ντίνου Διαμαντόπουλου. Πέρασε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο στον πάγκο του ΟΦΗ έχοντας πλήρη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Ομόνοια είναι απαιτητικό από την μία μαγαζί, αλλά τράπεζα σε πληρωμές από την άλλη. Οπότε δεν θα αργήσουν τα τηλέφωνα αμφότερων να «χτυπήσουν» από τα μέρη μας. Αν και ήδη έχει γίνει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ομόνοια: Βροχή τα τηλέφωνα σε Αναστασίου και Νταμπράουσκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.