Στη γύρα για εξτρέμ ο Ατρόμητος


Η πορεία του Ατρόμητου είναι εξαιρετική. Αυτό δε σημαίνει πως στο Περιστέρι θα επαναπαυθούν στις προσωρινές… δάφνες τους. Ήδη ο Ατρόμητος κινείται για να ενισχυθεί. 

Ο σχεδιασμός για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχει ήδη ξεκινήσει.

Και ο Νο1 στόχος είναι η ανεύρεση ενός εξτρέμ.

Ο Φελίπε Μπρούνο διαθέτει προοπτική, αλλά δεν έχει διάρκεια ως τώρα στην απόδοσή του. Είναι βέβαια ο παίκτης που πιστεύει περισσότερο από όλους τους υπόλοιπου ο Νταμίρ Κάναντι. Από όσους θα αναφέρουμε παρακάτω. Θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες, πρέπει όμως να δέιξει πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Ο Κλαρκ Ενσικουλού είναι η μεταγραφή-flop. Όπου «flop», αποτυχία. Καμία σχέση δεν έχει με τον παίκτη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι. Και μάλιστα στον Πλατανιά. Μια ομάδα που μόνο απλό δεν ήταν κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο να δείξεις πράγματα.

Ο Γιώργος Μανούσος και o Αρμίν Μούγιακιτς δεν έχουν ακόμη ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα. Ο λόγος είναι πως δεν τους έχουμε δει και πολύ μέσα στο γήπεδο. Κι αν δεν δεις, δεν μπορείς να κρίνεις με ασφάλεια. Αν και για να μην αγωνίζονται συχνά, κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Και έτσι ο μοναδικός κανονικός ακραίος (σ.σ.: φυσική του θέση είναι πίσω από φορ) εμφανίζεται ο Ρόλαντ Ουγκράι, ο οποίος σε 6 αγώνες έχει σημειώσει 2 γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ. Οπότε…


Sportime Extras