×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Super League 1: Ο γυμναστής που τρολάρουν οι παίκτες


    Κώστας Παπαδόπουλος

Super League 1: Ο γυμναστής που τρολάρουν οι παίκτες


Λίγο έμεινε για το φινάλε της φετινής Super League 1. Επεισοδιακή χρονιά λόγω του κορονοϊού. Ωστόσο, ολοκληρώθηκε κανονικά.

Κάθε τέλος φέρνει εξελίξεις. Το ίδιο θα έχουμε και τώρα στη Super League 1. Παίκτες θα φύγουν, προπονητές επίσης και κάπου η μπάλα ίσως πάρει και μερικούς ακόμα. Σε συγκεκριμένες ομάδες υπάρχει διάθεση για μεγάλες αλλαγές. Η κάθε μία έχει τους δικούς της λόγους.

Οι προπονήσεις αυτών των ημερών για τους περισσότερους είναι βασανιστικές. Ελάχιστες ομάδες έχουν κίνητρο στα παιχνίδια που απομένουν. Επομένως, η πλειοψηφία μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσουν τα… μπάνια.

Είναι, λοιπόν, και ένας γυμναστής που δίνει τον αγώνα του. Όσο μπορεί δεδομένου ότι υστερεί σε πολλούς τομείς συγκριτικά με συναδέλφους του. Το γνωρίζουν όλοι στην ομάδα, αλλά κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια. Πρώτη όλων η διοίκηση. Ο μεγάλος είναι αυτός που δεν διστάζει να πει σε κανέναν πως τον έχει γιατί είναι στα αποδυτήρια τα «μάτια» και τα «αυτιά» του. Το έχει ξεστομίσει και δημοσίως αυτό.

Οι παίκτες έχοντας καταλάβει τι γίνεται, δεν είναι λίγες οι φορές που δεν του δίνουν σημασία. Τελευταία αυτό είναι ακόμη πιο έντονο. Κάποιοι τον τρολάρουν μπροστά του. Το ερώτημα που γεννάται εν όψει της νέας σεζόν είναι το ποια από τις δύο πλευρές θα πει αντίο. Ο γυμναστής ή οι παίκτες;

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα