×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Super League 1: Ομάδα στα πρόθυρα αλλαγής διοίκησης


    Sportime Team

Super League 1: Ομάδα στα πρόθυρα αλλαγής διοίκησης


Ποιος είπε πως η Super League 1 έχει ενδιαφέρον μόνο όταν υπάρχει αγωνιστική δράση; Μεγάλες αλλαγές αναμένονται σε ομάδα της κατηγορίας.

Το πότε ακριβώς δεν έχει οριστικοποιηθεί. Είναι ρευστό και θα εξαρτηθεί από πολλά. Η απόφαση, πάντως, έχει παρθεί. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που απομένουν.

Η ηρωική έξοδος έχει κλειδώσει. Ο πρώτος βλέπει ότι το καράβι βυθίζεται και ετοιμάζεται ήδη να πηδήξει. Δε θα αργήσει. Και μπορεί ο ρόλος του να έχει υποτιμηθεί κάποιες φορές, αλλά σε συγκεκριμένα θέματα είναι κομβικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – Εθνική Ελλάδας: Ο Σωκράτης και οι… δεύτερες σκέψεις

Εκείνος που τρέχει το μαγαζί, δε θα αντέξει στη συνέχεια μόνος για πολύ. Και δεν τον θέλουν και πολλοί άλλοι πλέον. Στην πιάτσα αυτό που λέγεται είναι πως ακόμη και εάν φτάσει ως το τέλος της σεζόν, τότε θα κουνήσει μαντήλι.

Το ερώτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα ο επόμενος. Ποιος θα τους διαδεχτεί; Λέγεται ότι έχει βρεθεί πια. Για την ακρίβεια η συγκεκριμένη ομάδα της Super League 1 θα βρεθεί υπό την αιγίδα ενός μεγαλύτερου συλλόγου. Όχι ότι και τώρα δεν υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Απλώς πλέον οι συζητήσεις προχωρούν, ώστε να κλειδώσει όλο αυτό. Ακουγόταν εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο ότι υπάρχουν σκέψεις για το συγκεκριμένο deal και φαίνεται πως τελικά προχωράει. Όσο για εκείνον που θα βγει μπροστά; Ε σε αυτές τις περιπτώσεις όλο και κάποιος βρίσκεται για τα μάτια του κόσμου…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα