×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Super League 1: Στην προπόνηση με το… μαγιό!


    Κώστας Παπαδόπουλος

Super League 1: Στην προπόνηση με το… μαγιό!


Ήταν να μη σφίξουν οι ζέστες… Ποιος τους πιάνει τώρα τους ποδοσφαιριστές. Ειδικά από τη στιγμή που στο μυαλό αρκετών η σεζόν έχει τελειώσει ήδη και δεν καίγονται να βάλουν τώρα τα πόδια τους στη φωτιά.

Ελάχιστες είναι ούτως ή άλλως οι ομάδες της Super League 1 που εξακολουθούν να έχουν στόχους. Μετρημένες στα δάχτυλα. Τώρα που ο Άρης πήρε και άδεια για την Ευρώπη, τα πλέι άουτ γίνονται μόνο για τρεις (Πανιώνιο, Παναιτωλικό, Ξάνθη). Και τα πλέι οφ μόνο για τη δεύτερη θέση.

Ξένος ποδοσφαιριστής που ήρθε στη χώρα μας τον Ιανουάριο για να αγωνιστεί στη Super League 1, φαίνεται πως έμαθε γρήγορα τις ομορφιές της περιοχής του. Γι’ αυτό και τώρα που άρχισαν οι ζέστες, είπε να ξεκινήσει και τα μπάνια. Κάπου όμως το τερμάτισε.

Πρόσφατα εμφανίστηκε σε προπόνηση της ομάδας του κατευθείαν μετά την παραλία. Αν μη τι άλλο αυτό σχολιάστηκε από συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο. Στο πρώτο ματς, πάντως, στη μετά κορονοϊού εποχή ξεκίνησε βασικός. Πρέπει, άλλωστε, να αξιολογηθεί μέσω των ματς που απομένουν πριν παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του εν όψει της νέας σεζόν.

 

View this post on Instagram

 

🗓 60 χρόνια Α’ Εθνική: Σαν σήμερα 13 Ιουνίου #slgr #60yaethniki

A post shared by Super League Greece (@super_league_gr) on


Τελευταία Νέα