ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τον θέλει ο Τόμας Ροζίτσκι στη Σπάρτα Πράγας!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει στραμμένα πάνω του πολλά βλέμματα. Το πιο πρόσφατο είναι αυτό του Τόμας Ροζίτσκι και της Σπάρτα Πράγας.

Χατζηγιοβάνης: Τον θέλει ο Τόμας Ροζίτσκι στη Σπάρτα Πράγας!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με τον Αντρέα Στραματσόνι «μύρισε» ανδρικά αποδυτήρια. Έμαθε δίπλα στο είδωλό του, τον Λέτο να κάνει προπονήσεις με άνδρες.

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έφαγε (καλώς εννοούμενο) μπινελίκι, έστρωσε χαρακτήρα, έγινε ποδοσφαιριστής.

Με τον Γιώργο Δώνη ήρθε η καθιέρωση, η κλήση στην Εθνική Ελλάδας που λόγω κορονοϊού δεν έγινε πραγματικότητα και πλέον υπάρχει και οι βλέψεις για την επόμενη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Ξαβιέρ (vid)

Έχουμε και λέμε: 65 ματς, σχεδόν 5.000 λεπτά, 12 γκολ και 8 ασίστ είναι ο απολογισμός της τελευταίας διετίας για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Τον κύριο που ΄χει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τον Παναθηναϊκό και ήδη συμφωνημένο transfer fee για αποχώρηση.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει την λεζάντα της Ευρώπης, αλλά ο εξτρέμ από την Μυτιλήνη ήδη είναι… «Ευρωπαίος»!

Η Στουγκάρδη μπορεί να ήρθε, είδε και να απήλθε, αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα που ΄χει ολοκληρωμένο φάκελο με τίτλο «Τάσος Χατζηγιοβάνης».

Αλαφούζος-Μπακογιάννης: Η ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης» στο τραπέζι

Βάσει πληροφοριών μας, ο Τόμας Ροζίτσκι δε μένει αδιάφορος για τον 23χρονο εξτρέμ! Τουναντίον, τον έχει ψηλά στην short list της Σπάρτα Πράγας για τη νέα χρονιά.

Ναι, σωστά διαβάσατε ο άλλοτε παίκτης της Αρσεναλ είναι ο Νο1 άνθρωπος των αποφάσεων στην τσεχική ομάδα που φέτος τερμάτισε 3η και παίζει στα πλέι οφ του Γιούροπα Λιγκ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Σπάρτα Πράγας όμως πέραν του ότι δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση δύσκολα μέχρι νεοτέρας να δώσει πάνω από 1 μύριο στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Άνταμ Χλόζεκ

Εκτός και αν το deal με το wonder kid Ανταμ Χλόζεκ (’02, 34 ματς/9 γκολ/8 ασίστ στο πρωτάθλημα) τελεσφορήσει και τυπικά στην Λειψία έναντι 15 εκατ. ευρώ.

Τότε, δεν αποκλείεται η Σπάρτα Πράγας να κάνει οριστικό και αμετάκλητο «ντου» γνωρίζοντας το ακριβές ποσό για την απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. «Μύρισε» μεταγραφικό καλοκαίρι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Κακόγουστο και τοξικό το σίριαλ Βαγιαννίδη

Exit mobile version