ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Έτσι «βγήκε» η κόκκινη στον Γκαρντάφσκι!

Η αποβολή του Γκαρντάφσκι και η πληροφορία του 4ου στον διαιτητή.
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Έτσι «βγήκε» η κόκκινη στον Γκαρντάφσκι!

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: Οι περισσότεροι συμφώνησαν οτι ήταν σωστή η κόκκινη στον Γκαρντάφσκι. Για την UEFA είναι στο όριο του border line. Πως προέκυψε η αποβολη του μέσου των Αρκάδων.

Κόκκινη κάρτα στον Γκαρντάφσκι και με 10 ο Αστέρας από το 4′ στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League, με την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι οτι η κάρτα βγαίνει μετά απο υπόδειξη του 4ου Γκορτσίλα. Το μαρκάρισμα στον Αραούχο γίνεται μετά την πάσα του τελευταίου και ο Τζοβάρας δεν μενει πίσω βλεποντας το σημείο που πάει η μπάλα.

Ο Γκορτσίλας τον ενημερώνει οτι «είναι φάουλ και κόκκινη. Τον πατάει από πίσω. Φάουλ και κόκκινη». Ο Τζοβάρας αφού τον ρώτησε και δεύτερη φορά και πήρε την ίδια απάντηση, απέβαλε τον μέσο των Αρκάδων.

Αποβολή η οποία βρήκε σύμφωνο τόσο τον παρατηρητή διαιτησίας, όσο και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!