ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι αποδείξεις της «στημένης υπόθεσης» με την Επιτροπή Δεοντολογίας -Εξαλλοι με τις μεθοδεύσεις Αυγενάκη

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι έξαλλοι με την παραπομπή στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και θεωρούν ότι πίσω από την υπόθεση αυτή υπάρχουν οι μεθοδεύσεις του Λευτέρη Αυγενάκη.
ΑΕΚ: Οι αποδείξεις της «στημένης υπόθεσης» με την Επιτροπή Δεοντολογίας -Εξαλλοι με τις μεθοδεύσεις Αυγενάκη

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι έξαλλοι με την παραπομπή στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και θεωρούν ότι πίσω από την υπόθεση αυτή υπάρχουν οι μεθοδεύσεις του Λευτέρη Αυγενάκη.

Στην ΑΕΚ θεωρούν μάλιστα ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα που δεν θέλουν να γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ και τονίζουν ότι στηρίζει τις θέσεις και τις πρακτικές του Ολυμπιακού στο θέμα αυτό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε χθες πως παραπέμπεται στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για μία καταγγελία «Αίτηση – Καταγγελία Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Οργή στην ΠΑΕ για καταγγελία και παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Ωστόσο, στην Ενωση έχουν αποδείξεις ότι όλο αυτό είναι ένα «δικαστικό πραξικόπημα» μιας και:

-Στο μητρώο της ΕΠΣ Καρδίτσας δεν υπάρχει κανένα σωματείο με την επωνυμία «Ενωση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας»

-Εχουν κάνει σχετικό αίτημα και στην ΕΠΟ για να βεβαιώνουν ότι αυτό το σωματείο δεν υπάρχει

-Η καταγγελία είναι ανώνυμη και μάλιστα είχε γίνει και στην Εισαγγελία Καρδίτσας, η οποία δεν ασχολήθηκε καν

-Δεν υπάρχουν καν υπογραφές στο κείμενο της καταγγελίας!

Όλα αυτά για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αποτελούν απτές αποδείξεις για το πόσο «στημένη» είναι η συγκεκριμένη υπόθεση αλλά δεν θα μείνουν εκεί και προσθέτουν ότι «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε με όλη αυτή την ιστορία και μελετάμε ήδη τις επόμενες κινήσεις μας »

Επίσης για αυτή την υπόθεση αποτελεί κόλαφο το σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που καταρρίπτει όλα όσα υποστήριξε η τότε Αντιπολίτευση για τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας. Πρόκειται για υπόθεση που έχει κριθεί δικαστικά, αλλά στην Ενωση θα επανέλθουν δυναμικά.

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ πίσω απ’ αυτή την ιστορία «βλέπουν» τον Λευτέρη Αυγενάκη καταγγέλλοντας αυτή τη μεθόδευση με τις… ευλογίες του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Μετράνε όλοι μέρες για το τέλος!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...