ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στη λίστα και ο (δύσκολος) Ελίασον για εξτρέμ (vids)

Ο Σουηδός Νίκλας Ελίασον είναι ένας από τους παίκτες που τσεκάρει η ΑΕΚ για την θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ο Νίκλας Ελίασον είναι ένας εκ των βασικών στόχων της ΑΕΚ για την θέση του αριστερού εξτρέμ, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά.
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σουηδός Νίκλας Ελίασον είναι ένας από τους παίκτες που τσεκάρει η ΑΕΚ για την θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ο Σουηδός ακραίος επιθετικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη γαλλική Νιμ, που υποβιβάστηκε στη Ligue 2 και δεν θέλει να συνεχίσει εκεί. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει ήδη μία πρόταση για δανεισμό του 26χρονου ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο οι Γάλλοι απάντησαν αρνητικά, κι έτσι η ΑΕΚ επανήλθε με νέα προσφορά.

Πλέον η Ενωση περιμένει την απάντηση του γαλλικού συλλόγου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, τον γνωστό μας Φεντερίκο Παστορέλο.

Ο Νίκλας Ελίασον είναι ένας τεχνίτης ποδοσφαιριστής, με μεγάλη ταχύτητα και εκρηκτικό στις ικανότητές του στο ένας εναντίον ενός. Ομως στην ΑΕΚ δεν έχουν μόνο τον Ελίασον στην λίστα και η περίπτωση του δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο παρουσιάζεται με την γαλλική ομάδα. Και αυτό διότι δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Νιμ, η οποία τον αγόρασε πέρυσι από την Μπρίστολ Σίτι με 3 εκατομμύρια ευρώ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σουηδός εξτρέμ κατέγραψε 33 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ στο Σαμπιονά.

Διαβάστε επίσης:

Η ΑΕΚ έκλεισε τον Κύπριο Γερολέμου (vid)

«Η ΑΕΚ ρώτησε για Γκαγιέντι» (vids)

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα είναι μαζί με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης που κατηγορείται για παρόμοια εγκλήματα

Exit mobile version