ΑΕΚ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Με Τσιγκρίνσκι στο Φάληρο η Ένωση

"Παρών" θα δηλώσει ο Ουκρανός στόπερ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Από την Παρασκευή είχε προπονηθεί κανονικά και τελικώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (17/2) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ουκρανός στόπερ έβγαλε το ομαδικό πρόγραμμα και θα δώσει το “παρών” στο Φάληρο. Ωστόσο, δύσκολα θα αγωνιστεί ως βασικός για την Ένωση, καθώς ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% και ενδεχόμενη χρησιμοποίησή του από την αρχή μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους.

O Mανόλο Χιμένεθ πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση απέναντι στους “ερυθρόλευκους”. Φυσικά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκλας Χουλτ, αλλά κατά τ’άλλα, ο Ισπανός είδε όλες τις υπόλοιπες σημαντικές μονάδες του ρόστερ να μην αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα της τελευταίας στιγμής.

Ο Σουηδός ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Φοίβος Μπότος υπέστη μια κάκωση στον αριστερό ώμο στο παιχνίδι της Κ19 και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Exit mobile version