ΑΕΚ

Το project Λάτσι και ο Τζαβέλλας

Ο Ζίγκα Λάτσι ξεχώρισε και η ΑΕΚ έχει έναν... μονόδρομο για το project με τον 19χρονο Σλοβένο κεντρικό αμυντικό.

Ο Ζίγκα Λάτσι ξεχώρισε και η ΑΕΚ έχει έναν... μονόδρομο για το project με τον 19χρονο Σλοβένο κεντρικό αμυντικό.
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ζίγκα Λάτσι ξεχώρισε και η ΑΕΚ έχει έναν… μονόδρομο για το project με τον 19χρονο Σλοβένο κεντρικό αμυντικό.

Από το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ με την Φίτεσε μπορείς να κρατήσεις πολλά, με πρώτο-πρώτο τον Ζίγκα Λάτσι.

Μπορείς να αναλύσεις αρκετά. Το πιο βασικό όλων στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μας… μίλησε. Μας ανέλυσε την φιλοσοφία του και το σχέδιο του εν πολλοίς. Το 4-1-4-1 με χαφ κολόνα μπροστά από τα στόπερ, είναι το νέο μαντάτο που καλούμαστε να αναλύσουμε. Ομως θα υπάρχει ο χρόνος να το δούμε παρακάτω όταν θα έχουμε 2-3 δείγματα από τη δουλειά του και το σχέδιο του.

Το νέο πρόσωπο στην προετοιμασία είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο έμπειρος αμυντικός θεωρώ ότι θα μπει άμεσα και εύκολα στην ομάδα. Έχει προσαρμοστικότητα στα 34 του και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η μία θέση του αριστεροπόδαρου στόπερ θα τον έχει γκραν φαβορί, ενώ όταν μπει 100% ο Σβάρνας, θα είναι πιθανότατα το δίδυμο του.

Αναμενόμενα και απολύτως λογικά θα ψαλιδιστεί ο χρόνος του Ζίγκα Λάτσι. Του πλέον φιλόδοξου project της ΑΕΚ. Σε λίγες ημέρες θα γίνει 19 ετών και είναι η κρίσιμη στιγμή να πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Σλοβένος. Πήρε 15 συμμετοχές και φέτος είναι η κρίσιμη στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα. Εδώ η ΑΕΚ θα πρέπει να πάρει μαζί με τον Μιλόγεβιτς μία ξεκάθαρη απόφαση για τον Λάτσι. Οι συμμετοχές του θα πρέπει να είναι περισσότερες από 20-25 και πιο «γεμάτες» σε σχέση με πέρυσι.

Το κλαμπ πρέπει να στηρίξει αυτή την επένδυση και να την βάλει στην 11άδα της με τον σωστό τρόπο, ώστε και η αγορά να τον εκτιμήσει σωστά. Διότι ο απώτερος στόχος είναι η πώληση του. Μην το ξεχνάμε αυτό. Ομως την ίδια ώρα ο Τζαβέλλας δεν έρχεται για παγκίτης. Είναι αντιληπτό αυτό, όταν μιλάμε για βασικό στόπερ της Εθνικής ομάδας. Και μάλιστα λόγω αναγκών θα μπει γρήγορα στην 11άδα ο 34χρονος. Οπότε εδώ η ΑΕΚ πρέπει να έχει μία ξεκάθαρη απάντηση και ένα σχέδιο προς όφελος της στο γήπεδο και στην αγορά.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς, επιστρέφει στην Αθήνα – Κρούσμα κορονοϊού στην αποστολή

MasterChef: Αυτή είναι η νέα εμμονή του Διονύση

Κορονοϊός: Αρχίζει άμεσα ο εμβολιασμός παιδιών 15 -18 ετών!

Exit mobile version