ΑΕΛ

Πως διαμορφώνεται το έμψυχο δυναμικό των «βυσσινί» κυρίως στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων

Το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ απαριθμεί περισσότερους από 30 ποδοσφαιριστές και όπως είναι δεδομένο απαιτείται η αποσυμφόρησή του.

Πολύ δε περισσότερο από την στιγμή που στόχος των «βυσσινί» είναι η απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών, ενός περιφερειακού επιθετικού και ενός επιθετικού περιοχής.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις τελευταίες εξελίξεις και αποφάσεις της διοίκησης της ΑΕΛ, τα δεδομένα στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων διαμορφώνεται ως εξής:

1) Ήρθε σε συμφωνία με τους Γρομητσάρη, Χοτζάλι, Γκοΐκοβιτς, Ταλέσκι που δεν υπολογίζονται για να λύσουν τα συμβόλαιά τους και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα διαζύγια.

2) Οι Χούμπτσεφ και Κούνιτς που επίσης δεν βρίσκονται στα πλάνα της διοίκησης δεν δέχονται να αποχωρήσουν λόγω διαφοράς στο οικονομικό και αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα.

3) Αν και ο Γιακιμόφσκι βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου, εντούτοις τα δεδομένα ανατράπησαν λόγω Χαλκιαδάκη. Ο Σκοπιανός θα παραμείνει στο ρόστερ, από την στιγμή που η μεταγραφή του Μπρούνο δεν έχει «κλειδώσει» για ιατρικούς λόγους…

4) Ο νεαρός Νούσιος αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τον δρόμο του δανεισμού θα ακολουθήσει και ο Μπάμης.

5) Πρόταση ανανέωσης συνεργασίας στους Μπέρτο και Μιλοσάβλιεβιτς, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στιο φίνις της προηγούμενης σεζόν.

6) Στο κομμάτι των μεταγραφών, στόχος της διοίκησης είναι η απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Νούνιτς και Σικάβκα.