ΑΓΓΛΙΑ

Κρίστιαν Έρικσεν: Επιστροφή σε επίσημο ματς μετά από 8,5 μήνες!

Ο Δανός επιστρέφει σε επίσημο παιχνίδι μετά τις 12 Ιουνίου και το ματς απέναντι στην Φινλανδία για το EURO 2020

Κρίστιαν Έρικσεν: Μπήκε αλλαγή στο 52ο λεπτό του ματς Μπρέντφορντ - Νιουκάστλ
Κρίστιαν Έρικσεν: Μπήκε αλλαγή στο 52ο λεπτό του ματς Μπρέντφορντ - Νιουκάστλ
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Είναι γεγονός! Ο Κρίστιαν Έρικσεν μπήκε επέστρεψε σε επίσημο ματς, έπειτα από 8,5 μήνες στο παιχνίδι της Μπρέντφορντ με τη Νιουκάστλ.

Το ημερολόγιο έγραφε 12 Ιουνίου 2021, όταν λίγο πριν το ημίχρονο ο Κρίστιαν Έρικσεν σωριάστηκε αναίσθητος στο έδαφος, στην αναμέτρηση για το EURO 2020 απέναντι στη Φινλανδία.

Η γρήγορη αντίδραση των συμπαικτών του και του ιατρικού επιτελείου του έσωσαν τη ζωή, αλλά οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να παίξει ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ο Δανός είναι… άρρωστος με το ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε παρά να παρακούσει τις συμβουλές των θεραπόντων ιατρών.

Η συμμετοχή του στη Serie A ήταν ένα άπιαστο όνειρο λόγω των κανονισμών που υπάρχουν για τους παίκτες με καρδιοααναπνευστικά προβλήματα. Ωστόσο, η Μπρέντφορντ τον υποδέχτηκε με μια ανοιχτή αγκαλιά και να που μετά από 8,5 μήνες, ο Έρικσεν έκανε το ακατόρθωτο.

Στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης της Μπρέντφορντ απέναντι στη Νιουκάστλ σημειώθηκε η μεγάλη επιστροφή του Δανού, ο οποίος πάτησε ξανά χορτάρι σε επίσημο παιχνίδι, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Κρίστιαν Έρικσεν: Το καλωσόρισμα της Premier League

Μια είδηση που σκόρπισε χαμόγελα στον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Η Premier League καλωσόρισε πίσω στη δράση τον Έρικσεν, ο οποίος επιστρέφει στο νησί, έπειτα από τη θητεία του με τη φανέλα της Τότεναμ.

Μάλιστα, τότε η χρηματιστηριακή του αξία άγγιζε τα 100 εκατ. ευρώ, με τα σπιρούνια να προχωρούν σε πώληση στην Ίντερ, με την οποία ο Δανός σήκωσε το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Exit mobile version