ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ο εκλεκτός για τα πλάγια

Το θέμα του εξτρέμ έχει ταλαιπωρήσει αρκετά όλους στη Ριζούπολη

Απόλλων Σμύρνης: Ο Ντάριλ Μόργκαν ήταν ο εκλεκτός για τα πλάγια
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το θέμα του εξτρέμ έχει ταλαιπωρήσει αρκετά όλους στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων Σμύρνης εξακολουθεί να μην έχει κλείσει το συγκεκριμένο κενό.

Κατά καιρούς επαφές υπήρξαν με διάφορους. Ορισμένες περιπτώσεις προχώρησαν και στο παρασύνθημα. Κυρίως στο οικονομικό, όμως, ήταν που «τσάκιζαν». Ο Απόλλων Σμύρνης θα δώσει χρήματα για εκεί, αλλά χτύπησε και κάποιες πόρτες όπου απαιτούνταν περισσότερα από 200.000 ευρώ.

Πριν από λίγο καιρό ο εκλεκτός για τα άκρα ήταν ο Ντάριλ Χόργκαν. Ο Ιρλανδός εξτρέμ αγωνίζεται στη Γουίκομπ. Εκείνη υποβιβάστηκε την τελευταία αγωνιστική της Championship και ο 28χρονος ψάχτηκε για άλλες πολιτείες. Από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» του χτύπησαν την πόρτα και η υπόθεσή του δεν έμεινε απλώς σε μία διερευνητική επαφή. Έγιναν και διαπραγματεύσεις. Κάπου φάνηκε να βρίσκεται η χρυσή τομή, αλλά τελικά το θέμα πάγωσε.

Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά θεωρητικά ο Απόλλων Σμύρνης πάει γι’ άλλα. Ο Χόργκαν ξεκίνησε την καριέρα του από την Σάλθιλ Ντέβον και στη συνέχεια πήγε σε Σλίγκο Ρόβερς και Κορκ Σίτι. Ακολούθησε η Ντάνταλκ και από εκεί Πρέστον, Χιμπέρνιαν και Γουίκομπ. Αξίζει να σημειωθεί πως στη Σκωτία υπήρξε συμπαίκτης και με τον Βικίντας Σλίβκα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Όταν οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την πτήση τουρκικών F-16 στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικά: Κάνει νομική προετοιμασία πολέμου η Τουρκία;

Toύρκοι: Με πυραύλους 300 χλμ παίρνουν οι Έλληνες τα Rafale – Πήραν το πρώτο

Exit mobile version