Ηδη τέσσερις προσθήκες έχει πραγματοποιήσει ο Απόλλων Σμύρνης. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις στη Ριζούπολη.

Απόλλων Σμύρνης: Οι τέσσερις προσθήκες και οι εκκρεμότητες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ηδη τέσσερις προσθήκες έχει πραγματοποιήσει ο Απόλλων Σμύρνης. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις στη Ριζούπολη.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και θα ανακοινωθούν επίσημα προσεχώς.
Νίκολα Γιακιμόφσκι, Τόμας Ρόγκνε, Γιάννης Γιαννιώτας και Νικολάι Σίγκνεβιτς πρέπει να λογίζονται ως ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Η ενίσχυση δεν σταματάει εδώ. Εκτός απο τους τέσσερις προαναφερθέντες, είναι δεδομένο οτι θα αποκτηθεί και ένα 10άρι (από εξωτερικό), το οποίο και ψάχνουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα μεταγραφικά.

Δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες προσθήκες, αλλά αυτό ίσως εξαρτηθεί και με το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Ισως αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας, αν αποχωρήσει κάποιος εκ των Βέρχουλστ, Κυρίτση, αλλά και ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός.

Συνεχίζει να ταλαιπωρεί ο κορονοϊος!

Εξακολουθούν να «σκάνε» κρούσματα στη Ριζούπολη. Την Τετάρτη μετά από καθιερωμένο έλεγχο, βγήκαν τρεις ακόμα θετικοί στον κορονοϊο. Δύο ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού τιμ. Οι κυανόλευκοι έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από την Covid τον τελευταίο μήνα, κάτι που είχε ως συνέπεια να αναβληθούν τα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Βόλο, ενώ για μεγάλο διάστημα είχαν σταματήσει και οι προπονήσεις.