ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Σειρήνες από Σιντ Τρούιντεν για Βέρχουλστ

Δεν θα είναι εύκολο, όπως φαίνεται, να κρατήσει ο Απόλλων Σμύρνης τον Νταβινό Βέρχουλστ μετά το τέλος της σεζόν και αυτό γιατί υπάρχουν μνηστήρες. Τον Ιανουάριο ήταν η Αντβέρπ εκείνη που εξέφρασε ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να του προτείνει ο Απόλλων Σμύρνης νέο συμβόλαιο. Τώρα εκείνη που τον παρακολουθεί είναι η Σιντ Τρούιντεν. Τα ΜΜΕ στο...
Απόλλων Σμύρνης: Σειρήνες από Σιντ Τρούιντεν για Βέρχουλστ

Δεν θα είναι εύκολο, όπως φαίνεται, να κρατήσει ο Απόλλων Σμύρνης τον Νταβινό Βέρχουλστ μετά το τέλος της σεζόν και αυτό γιατί υπάρχουν μνηστήρες.

Τον Ιανουάριο ήταν η Αντβέρπ εκείνη που εξέφρασε ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να του προτείνει ο Απόλλων Σμύρνης νέο συμβόλαιο. Τώρα εκείνη που τον παρακολουθεί είναι η Σιντ Τρούιντεν.

Τα ΜΜΕ στο Βέλγιο υποστηρίζουν ότι ο 33χρονος αρέσει στη Σιντ Τρούιντεν, στην οποία αγωνιζόταν και τη διετία 2011-13. Από τη στιγμή, όμως, που ο παίκτης έχει συμβόλαιο, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο έμπρακτο ενδιαφέρον και μετουσιωθεί σε πρόταση, θα διαπιστωθεί και το ποιες είναι οι προθέσεις του Βέρχουλστ. Τον Ιανουάριο προτιμούσε και εκείνος να μείνει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη σεζόν στους «κυανόλευκους».

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 29 ματς πρωταθλήματος ο Βέλγος, ο οποίος έχει καταγράψει οκτώ clean sheets. Είναι ένας από τους συντελεστές της φετινής καλής σεζόν του Απόλλωνα με αρκετές καλές εμφανίσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπέβερεν και στη συνέχεια πήγε στη Γκενκ. Μεσολάβησε ένας δανεισμός στη Βίλεμ και μετά ακολούθησαν Σεντ Τρούιντεν και Λόκερεν. Στην τελευταία είχε περάσει μία επταετία και η διάλυσή της ήταν αυτή που βοήθησε τον Απόλλωνα ώστε να τον κάνει δικό του.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
?>