Άρης: Το θέμα της πώλησης τους Λίντσεϊ Ρόουζ παραμένει ανοικτό, καθώς η Λέγκια Βαρσοβίας ενδιαφέρεται «ζωηρά» για τον 29χρονο Γάλλο στόπερ.

Στην Πολωνία αναμένεται να μεταβεί ο Ρόουζ για συζητήσεις με τη Λέγκια.

Άρης: Το θέμα της πώλησης τους Λίντσεϊ Ρόουζ παραμένει ανοικτό, καθώς η Λέγκια Βαρσοβίας ενδιαφέρεται «ζωηρά» για τον 29χρονο Γάλλο στόπερ.

Άρης: Όπως είχατε διαβάσει στο Sportime για τον Λίντσεϊ Ρόουζ «μύριζε» μεταγραφή, με τη Λέγκια Βαρσοβίας να είναι τελικά η ομάδα που έχει ενδιαφερθεί εντονότερα για τον Γάλλο στόπερ.

Ο Ρόουζ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του, είναι 29 ετών και η ΠΑΕ Άρης εξετάζει ποια επιλογή είναι η ιδανικότερη για το συμφέρον της.

Οι Πολωνοί έχουν προσεγγίσει τον έμπειρο στόπερ και σύμφωνα με πληροφορίες του έχουν προτείνει ένα γερό συμβόλαιο (πιθανότατα τριετούς διάρκειας) καθώς τον προορίζ0υν για εκ των βασικών επιλογών τους στις θέσεις των στόπερ. Συν το αγωνιστικό κίνητρο καθώς η Λέγκια θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League.

Αυτό το οποίο φαίνεται να προβληματίζει τον Ρόουζ είναι η ζωή στην Πολωνία και κατά πόσο η ζωή είναι το ίδιο καλή για τον ίδιο και την οικογένειά του σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη και γενικότερα την Ελλάδα. Άλλωστε ο ίδιος βρίσκεται αρκετό καιρό στην χώρα μας και έχει εγκλιματιστεί πλήρως πλέον.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ο  29χρονος στόπερ έχει ζητήσει άδεια από την ΠΑΕ Άρης προκειμένου να μεταβεί στην Πολωνία ώστε να έχει επαφές με τους ανθρώπους της Λέγκια από κοντά.

Την ίδια ώρα από την Πολωνία λένε ότι η ομάδα της Βαρσοβίας είναι διατεθειμένη να καταβάλλει στον Άρη ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ, το οποίο μόνο αμελητέο δεν είναι.

Από εκεί και πέρα δύσκολα η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει το θέμα Ντουρμισάι και το αν δηλαδή ο Άρης θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Συνεπώς η 1η Ιουλίου είναι καθοριστική ημερομηνία για την εξέλιξη της ενδεχόμενης πώλησης του Γάλλου στόπερ.

Αν πάντως ο Ρόουζ παραχωρηθεί τότε ο Άρης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη βασικού στόπερ με χαρακτηριστικά παρόμοια με του Γάλλου.

Θυμίζουμε ότι ο «Θεός του πολέμου» είχε σκοπό την καλοκαιρινή περίοδο να αποκτήσει έναν βασικό στόπερ προκειμένου να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας. Αν ο τελευταίος αποχωρήσει, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε και για δεύτερο στόπερ.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι ώρες των φιλικών του Άρη στην Αυστρία

Survivor: Εντυπωσιακή επιστροφή της Ελένης Χαμπέρη στην Ελλάδα

Μετάλλαξη Δέλτα: Ποιους έχει χτυπήσει μέχρι τώρα στην Ελλάδα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)