ΑΡΗΣ

Άρης: Η D-Day για τον Ματέο Γκαρσία

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει αν ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Πέμπτης στο «Βικελίδης» τον Αργεντίνο εξτρέμ.

Άρης: Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει αν ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να υπολογίζει τον Ματέο Γκαρσία ενόψει της ρεβάνς με την Αστάνα.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει αν ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να υπολογίζει τον Ματέο Γκαρσία ενόψει της ρεβάνς με την Αστάνα.

Με ατομικό πρόγραμμα έχουν κυλήσει για τον Ματέο Γκαρσία, από την ημέρα που επέστρεψε ο Άρης από το Καζακστάν.
Ο Αργεντίνος εξτρέμ που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο στο πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και πάει… συντηρητικά.

Η απογευματινή προπόνησης της Τετάρτης (19.00) είναι κομβική για το αν ο Γκαρσία θα υπολογίζεται για τον επαναληπτικό της Πέμπτης (22/9-22.00).

Ο ίδιος ο Γκαρσια πάντως μιλώντας τόσο με τον προπονητή, όσο και με τους συμπαίκτες του, τόνιζε οτι δεν χάνει με τίποτα το παιχνίδι με τους Καζάκους.

Από κει και πέρα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα είναι και πάλι διαθέσιμος και πιθανότατα και 11αδάτος, ενώ στην αποστολή και ο Φαμπιάνο που βγήκε το δελτίο του από την ΕΠΟ, που επίσης χτυπάει την «πόρτα» της 11άδας.

Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Μπαντού Εντιαγέ ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Αστάνα.

 

Διαβάστε επίσης

Άρης: Ο Καρυπίδης και το αριστερό μπακ!

Transfer Gossip – Άρης: Ο «Μίδας» Γιοσινόρι Μούτο και τα λεφτά που παίρνει στη Νιουκάστλ

Άδωνις Γεωργιάδης: Προκαλεί σοβαρά ερωτήματα, η περίπτωση του θετικού σε covid υπουργού Ανάπτυξης

Exit mobile version