ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Μόνο έτσι θα πουλήσει τον Πάλμα ο Καρυπίδης

Αυτή τη στιγμή ούτε που σκέφτεται ο Θόδωρος Καρυπίδης να πουλήσει τον Λούις Πάλμα. Μόνο ένας δρόμος υπάρχει για να τον παραχωρήσει.

Άρης: Μόνο έτσι θα πουλήσει τον Πάλμα ο Καρυπίδης
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης έχει στα πλάνα του να πουλήσει τον Λουίς Πάλμα. Είναι ένα project πώλησης, μια επένδυση που θα φέρει χρήματα και ο Θόδωρος Καρυπίδης το έχει στο μυαλό του. Ωστόσο, μόνο ένας δρόμος υπάρχει για να πουληθεί ο Πάλμα.

Είναι σημείο αναφοράς στη Super League. Το πιο hot project στην οικογένεια του Αρη και στο μυαλό του Θοδωρή Καρυπίδη. Δεν το έχει κρύψει άλλωστε ο ίδιος. Τα καλύτερα λέει για τον συγκεκριμένο παίκτη του.

O Λουίς Πάλμα παιχνίδι με το παιχνίδι «μεγαλώνει», εντάσσεται στα ευρωπαϊκά θέλω σε τακτική προσήλωση και επιμένει να «γράφει» νούμερα: 19 ματς/9 γκολ/7 ασίστ.

Το αφεντικό έχει αναλάβει επί προσωπικού την περίπτωσή του. Η έσχατη νύξη για πρόταση 2 μυρίων για το 50% των δικαιωμάτων του πήγε απευθείας στα junk emails όπως και η πρόταση της Άντερλεχτ.

«Δεν αποχωρεί κάτω από 4 μύρια. Και φυσικά όχι τώρα, κοιτάμε το καλοκαίρι», η ατάκα του Καρυπίδη στο περιβάλλον του για τις προθέσεις του. Και για να μην ξεχνιόμαστε μιλάμε για το 80%, διότι το λοιπό ανήκει στον agent του 23χρονου από την Ονδούρα.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

https://youtu.be/b-leQ61JhN8?t=1

 

Exit mobile version