Ο Γιώργος Παράσχος αναφέρθηκε στη νίκη του Αστέρα στη Λιβαδειά και στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των ποδοσφαιριστών του

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, αλλά είχε κάποια παράπονα από τους παίκτες του για τη διαχείριση του ματς.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά στάθηκε και στη σημασία των έξι βαθμών στα δύο τελευταία ματς.

Αναλυτικά δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο πολύ αποφασισμένο. Ξέραμε εξ αρχής την κρισιμότητα του παιχνιδιού και για τις δυο ομάδες.

Σίγουρα, οι 6 βαθμοί που πήραμε στα τελευταία παιχνίδια θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ειδικότερα από την ομάδα μου που έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυστυχώς παρά το αριθμητικό μας πλεονέκτημα δεν το διαχειριστήκαμε καθόλου καλά το παιχνίδι γι’ αυτό και πρέπει να συνηθίσουμε και να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Ήταν λες και επαναπαυτήκαμε, λες και τελείωσε εκεί το παιχνίδι.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Λεβαδειακό, να βρουν την ψυχολογία για να εκπληρώσουν τους στόχους τους και στην ομάδα μου στον ίδιο δρόμο».