ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Με Παπαδόπουλο στο Φάληρο

Την αποστολή για το πρώτο ματς της σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Ατρόμητος

Ατρόμητος: Με Παπαδόπουλο στο Φάληρο
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αρκετά απαιτητικό ξεκίνημα έχει ο Ατρόμητος στη νέα σεζόν, καθώς στην πρεμιέρα της Super League 1 αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Περιστεριώτες καλούνται να δείξουν άλλο πρόσωπο από το προβληματικό που παρουσίαζαν στα φιλικά προκειμένου να μην έχουν απρόοπτα με το καλημέρα. Ακόμη και ο βαθμός θα είναι επιτυχία, αλλά κόντρα στους πρωταθλητές δεν είναι εύκολο να έρθει.

Ενδιαφέρον έχει το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ο Άνχελ Λόπεθ. Κανονικά έχει ο Ατρόμητος στην αποστολή του την τελευταία του μεταγραφή, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ενδεχομένως να κάνει και το ντεμπούτο του ο Έλληνας διεθνής αμυντικός. Πολλές οι επιλογές στα χαφ, ενώ στο επιθετικό κομμάτι η τετράδα των Μπεντινέλι, Μουνίθ, Κλωναρίδη και Κουλούρη δείχνει να έχει το προβάδισμα. Τέλος, κανονικά συμπεριλαμβάνεται στους εκλεκτούς του Ισπανού τεχνικού και ο Κιβρακίδης.

Η αποστολή: Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νταβιώτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

 

Διαβάστε επίσης: 

Serie A: Η Νάπολι βύθισε κι άλλο τη Γιουβέντους! (vids)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-4: This Game!

ΔΕΗ: Απίστευτο! Δείτε πόσο θα πληρώνετε τώρα αν δίνατε 100 ευρώ

Exit mobile version