×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπαντής: «Ο χρόνος πιέζει – Να ξεκινήσουν άμεσα Super League 2 και Football League»


Λευτέρης Παυλίδης

Μπαντής: «Ο χρόνος πιέζει – Να ξεκινήσουν άμεσα Super League 2 και Football League»


Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ ήταν καλεσμένος στην «Ώρα των Πρωταθλητών» στα κανάλια της Nova.

O Γιώργος Μπαντής αναφέρθηκε στον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές για την καριέρα τους, όσο τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League δεν ξεκινούν.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαντής τόνισε

Για τη συμβολική κίνηση των παικτών της Super League 1, που καθυστέρησαν τη σέντρα των αγώνων στην 9η αγωνιστική:

«Εμείς περιμέναμε τη σέντρα των αγώνων για ένα λεπτό. Οι συνάδελφοί μας από τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία περιμένουν την πολυπόθητη έναρξη των πρωταθλημάτων τους πάνω από 340.000 λεπτά, που αυτό αντιστοιχεί σε περίπου οχτώ μήνες. Αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η ίδια τους η καριέρα. Στον αθλητή δυστυχώς κάθε λεπτό που χάνεται δεν αναπληρώνεται».

Για την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου κλάδου:

«Μεγάλη η ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Μέρα που περνάει δεν επιστρέφεται πίσω. Ενας αθλητής εάν σταματήσει τις προπονήσεις και τους αγώνες δεν μπορεί μετά από έναν μήνα να επανέλθει με μία ημέρα προετοιμασία.

Ο χρόνος πιέζει τόσο πολύ, που πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα αυτών των δύο κατηγοριών. Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης με εξαίρεση την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει όλα τα επαγγελματικά τους πρωταθλήματα.

Ενας κλάδος εργαζομένων όπως ο δικός μας είναι ελεγχόμενος. Είμαστε 25 ποδοσφαιριστές και άλλοι 10 προπονητές και φυσικοθεραπευτές που μπαίνουμε κάθε μέρα σε ένα γήπεδο, και είμαστε κάθε μέρα οι ίδιοι.

Δεν είμαστε σαν ένα κατάστημα λιανικής ή εστίασης, που κάθε μέρα μπαίνει κόσμος διαφορετικός.

Το πρωτόκολλο που τηρούμε έχει αποδείξει ότι είναι πολύ αποτελεσματικό και δεν ευθύνεται στη διασπορά του κορωνοϊού».

Από την τηλεδιάσκεψη με τον κ. Αυγενάκη τι συμπεράσματα βγήκαν:

«Μου μετέφερε το ζήτημα της Super League 2 και της Football League είναι στον ΕΟΔΥ, εκείνοι θα αποφασίσουν. Εγώ του ζήτησα να μεταφέρει και εκείνος με τη σειρά του την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου επαγγέλματος και γιατί όχι να μην κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι ένα ραντεβού με τον ΕΟΔΥ».

Ο κ. Μπαντής ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στην εθνική Ελλάδος Γυναικών που έχει στις 27/11 επίσημο παιχνίδι στη Γερμανία και οι διεθνείς λόγω του lockdown έχουν σταματήσει τις προπονήσεις 23 ημέρες.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς η ΕΠΟ δεν πήρε εξαίρεση για τις συγκεκριμένες αθλήτριες προκειμένου να προπονηθούν για αυτό το ματς και πώς δεν ζήτησε αναβολή του αγώνα.

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

 

 

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras