ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Την έχει την αποβολή ο διαιτητής του ντέρμπι – O διεθνής που δεν είχε εξουσιοδότηση!

Τρίτο παιχνίδι Super League o Γιάκομπ Κέλετ - Αποβολές και στα δύο προηγούμενα! Η κρυφή ατζέντα για τη συνάντηση στην ΕΠΟ!

Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών της 11ης αγωνιστικής! Oύτε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός elite διαιτητής!
Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών της 11ης αγωνιστικής! Oύτε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός elite διαιτητής!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών της 11ης αγωνιστικής! Oύτε στο ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός elite διαιτητής!

Ούτε για το ντέρμπι αιωνίων κατάφερε να φέρει elite διαιτητή ο Στέφεν Μπένετ. Γενικά, ένα «θεματάκι» με την επιλογή των ξένων, το έχει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής.

Διαιτητής στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο την Κυριακή (6/11-19.30) ο Δανός Γιάκομπ Κέλετ.

Τρίτο παιχνίδι και δεύτερο στο «Α. Νικολαϊδης» που θα σφυρίξει ο 42χρονος διαιτητής πρώτης κατηγορίας της UEFA. Toν Μάρτιο του 2019 είχε σφυρίξει το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-2 και δύο χρόνια μετά (Μάρτιος του 2021) είχε διευθύνει το Ολυμπιακός – Άρης 1-0.

Τι κοινό είχαν τα δύο παιχνίδια του Σκανδιναβού ρέφερι; Την κόκκινη κάρτα. Στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ είχε αποβάλει τον Ζαμπά για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Κολοβέτσιο και στο «Καραϊσκάκης» τον Λαλά για μαρκάρισμα στον Σάσα!

Ελληνική παρουσία στο ντέρμπι ο 4ος Παπαπέτρου και ο AVAR Μεϊντανάς. Ο πρώτος ήταν 4ος και στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Πάμε στα υπόλοιπα της 11ης αγωνιστικής…

Πρώτο ματς που θα σφυρίξει ο Τσιμεντερίδης. Κάνει άνοιγμα της αγωνιστικής με το Λαμία – Βόλος. Ανέβηκε με την πρώτη φουρνιά (επί Κλάτενμπεργκ), αλλά ματς δεν είχε πάρει! Θα έχει τους λόγους της η ΚΕΔ.

Πλέον ο μόνος που ακόμα δεν έχει κάνει «σεφτέ» είναι ο Ματσούκας. Προφανώς και το πέναλτι – αρκούδα που σφύριξε στο Αιγάλεω – Πανσερραϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας έχει παίξει το ρόλο του.

Κομβικό ματς στη Κρήτη ανάμεσα σε ΟΦΗ – Ιωνικό και η επιλογή του Κατοίκου έχει κάποιο ρισκο. Ένα ματς έχει σφυρίξει ο Αθηναίος, νέος στον πίνακα, έχοντας στην ομάδα του επίσης Αθηναίους και VAR τον διεθνή Διαμαντόπουλο.

Το «τρένο» Ζαμπαλάς θα σφυρίξει στο Περιστέρι! 4ο ματς χόρτο. Μόνο κάποιοι διεθνείς έχουν παραπάνω!

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα ο Περράκης. Ο Αθηναίος ρέφερι θα διευθύνει το τρίτο του ματς στη Super League. Στα δυο πρώτα πήγε και τον είδε ο Μπένετ. Το βράδυ του Σαββάτου στη Τούμπα, παρατηρητής του η Λαμπαδαρίου, επίσης μέλος της ΚΕΔ! Από… κόσκινο!

Στο Παναιτωλικός – Λεβαδειακός η ΚΕΔ στέλνει τον Ευαγγέλου. Οι Αγρινιώτες πέρσι είχαν βγάλει ανακοίνωση για τον Αθηναίο πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά μετά το τέλος του αγώνα, κρύφτηκαν. Είχε πάει περίφημα ο ρέφερι!

Αυλαία με τον διεθνή Φωτιά στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ. Ο Αλαφούζος διαμαρτυρήθηκε ξανά στο τελευταίο Δ.Σ. για τη διαιτησία του στο Λαμία – Παναθηναϊκός, αλλά όπως και τότε μετά το ματς, έτσι και τώρα, η ΚΕΔ τον ορίζει «καπάκι»! Προφανώς και διαφωνεί με τους «πράσινους» ο Μπένετ. O πρώτος που «πιάνει» τους έξι ορισμούς στο χόρτο!

Διαιτησία: Δεν είχε… εξουσιοδότηση!

Από την περασμένη εβδομάδα έχουν ενημερωθεί οι διεθνείς για τη συνάντηση της Δευτέρας στην ΕΠΟ. Χωρίς να γνωρίζουν την ατζέντα όμως, αφού ο διαιτητής που τους ενημέρωσε δεν είχε… εξουσιοδότηση για να μιλήσει για το αντικείμενο της συζήτησης!

Προφανώς επειδή ο εντολέας του, φοβήθηκε την διαρροή! Το Sportime αποκάλυψε πριν την ανακοίνωση της ΕΠΟ οτι το meeting αφορά το project της επαγγελματικής διαιτησίας!

 

Exit mobile version