ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Η ΕΠΟ τον τελευταίο λόγο

Δεν είναι δεσμευτικό για τις ΠΑΕ που έχουν πρόβλημα αυτό που αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Super League
Η ΕΠΟ τον τελευταίο λόγο

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αιφνιδιάστηκαν με τις εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League για την ποινή υποβιβασμού στις ομάδες που έχουν πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Για να περάσει η πρόταση της ΑΕΚ, θα έπρεπε να υπερψηφιστεί από τα 3/4 των ΠΑΕ, δηλαδή τους 12 στους 16 και εκείνοι που στήριξαν την Ένωση ήταν τελικά έξι. Εκτός των «κιτρινόμαυρων» Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Λαμία, Πανιώνιος ήταν οι ομάδες που τάχθηκαν υπέρ της αλλαγής.

Κατά ψήφισαν οι ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός, ενώ απείχε ο Λεβαδειακός. Λευκό ψήφισε η Κέρκυρα και παρών η Ξάνθη.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι πως ακόμη και εάν περνούσε η πρόταση της ΑΕΚ, το μόνο που θα μπορούσε να κάνει η Super League θα ήταν να εισηγηθεί την αλλαγή του κανονισμού στην ΕΠΟ και όχι να τροποποιήσει μόνη της τον κανονισμό!

Όλα περνούν από την Ομοσπονδία. Αν εκείνη αποφασίσει ακόμα και τώρα -πατώντας στο ότι δεν υπήρχε ομοφωνία- τροποποίηση του κανονισμού, τότε αυτό θα γίνει και θα ανασάνουν όσες ΠΑΕ έχουν θέμα με την αδειοδότηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΕΠΟ τον τελευταίο λόγο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.