ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Ακόμα μια «ήττα» Μπένετ από τον Μπαλτάκο! «Yes sir» στον πρόεδρο της ΕΠΟ και έξω ο elite Σιδηρόπουλος, μέσα ο β’ κατηγορίας Ιταλός Σιμόνε Σότσα!

Νέα επική κωλοτούμπα Μπένετ και Ιταλός β' κατηγορίας στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ!
Διαιτησία: Ακόμα μια «ήττα» Μπένετ από τον Μπαλτάκο! «Yes sir» στον πρόεδρο της ΕΠΟ και έξω ο elite Σιδηρόπουλος, μέσα ο β’ κατηγορίας Ιταλός Σιμόνε Σότσα!

Μπρος – πίσω για ακόμα μια φορά ο Μπένετ που πλέον δεν μπορεί να… γυρίσει το εις βάρος του σκορ!

Μετά τα περσινά στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, πάλι στο ίδιο παιχνίδι, ξανά με τον ίδιο διαιτητή, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής αποφάσισε… νύχτα και ενώ είχε αποφασίσει να μην ενδώσει στις πιέσεις, να αλλάξει πάλι τον Σιδηρόπουλο (και όλη την διαιτητική ομάδα) και να φέρει Ιταλό β’ κατηγορίας για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ!

Ο Μπένετ ο οποίος δεν έψαξε ποτέ για ξένο διαιτητή για το αθηναϊκό ντέρμπι, είχε αποφασίσει να πάει με Έλληνα, σκέψη την οποία γνώριζε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΕΠΟ αρνήθηκε να αναρτήσει τον ορισμό του ντέρμπι, γνωρίζοντας όλη την ελληνική διαιτητική ομάδα (Σιδηρόπουλος, Κωσταράς, Ψάρρης, Βεργέτης, Παπαπέτρου).

Το μεσημέρι και πριν την δήλωση του που φωτογράφιζε την απομάκρυνση Μπένετ, συνομίλησε με τον Άγγλο στα γραφεία της ΕΠΟ, ο οποίος τον ενημέρωσε οτι δεν θα αλλάξει τους διαιτητές!

Το πρωί της Παρασκευής και προφανώς μετά από επικοινωνία και καθοδήγηση από τον Ροσέτι, ο Μπένετ έστειλε αίτημα στην Ιταλική Ομοσπονδία για ξένο διαιτητή με την γειτονική χώρα να ενημερώνει για την διαθεσιμότητα του Ιταλού Σότσα!

Ο Μπένετ ενώ έχει ήδη ενημερώσει τους Έλληνες διαιτητές που είναι να παίξουν το παιχνίδι της Δευτέρας, αποφάσισε να τους «αδειάσει» για δεύτερη φορά!

Ας αναλογιστεί και ο ίδιος μετά την αλλαγή στάσης του, αν τελικά το κακό που έκανε εν τέλει, είναι πολύ μεγαλύτερο από το… καλό που προσπάθησε να κάνει, επαναφέροντας τους Έλληνες ρέφερις στα μεγάλα ματς, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί μπροστά σε όλο το σώμα στο πρόσφατο σεμινάριο!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!