Η Καλλιθέα προετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Καλαμάτα, με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο παρά τα μυθεύματα περί του αντιθέτου.

Κάθε αγωνιστική και ντέρμπι στο νότιο όμιλο της Football League, με την Καλλιθέα να υποδέχεται το Σάββατο την Καλαμάτα.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση προέρχεται από νίκη (2-1) στην Λακωνία επί του Αστέρα Βλαχιώτη, την οποία, όμως, δεν θα γευτεί.

Ως γνωστό, η κυανόλευκη ΠΑΕ υπέπεσε σε τραγικό λάθος και θα χάσει το ματς στα χαρτιά, με τον Ανδρέ Μπονόβα να… πληρώνει το μάρμαρο.

Ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ΠΑΕ χρεώνεται το σφάλμα και ως φυσιολογικό αποτέλεσμα ήρθε το διαζύγιο με την διοίκηση.

Έτσι, η Καλλιθέα στρέφεται στο ντέρμπι την «μαύρη θύελλα», με τη νίκη πλέον, να είναι μονόδρομος. Από την στιγμή που θα χάσει το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη (3-0 α.α.) και θα της αφαιρεθούν τρεις πόντοι, αυτόματα λογίζεται ως η ουραγός της βαθμολογίας με τρεις πόντους.

Γι’ αυτό και ο Τάτσης προσπάθησε στην σημερινή προπόνηση να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του και άπαντες να συγκεντρωθούν στην σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Θέμα αποχώρησης του έμπειρου τεχνικού δεν υπάρχει και ουδέποτε τέθηκε ανάλογο ζήτημα. Στην Καλλιθέα κάνουν λόγο για «μυθεύματα, τα οποία έχουν στόχο να δημιουργήσουν εντυπώσεις και κλίμα».