Καλλιθέα: Οφρυδόπουλος μεν, αλλά…


Κώστας Λάππας

Καλλιθέα: Οφρυδόπουλος μεν, αλλά…


Εδώ και 1,5 μήνα η ομάδα του Ελ Πάσο δεν έχει προπονητή στον πάγκο της. Δεν χρειάστηκε βέβαια, καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει.

Οι τελευταίες, όμως, εξελίξεις αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα οι 20 ΠΑΕ της Football League θα έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν προπονήσεις, με την Καλλιθέα να ετοιμάζεται για την δική της πρεμιέρα.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τάτση για την ΑΕΛ, κινήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας έγιναν, ωστόσο δεν ήταν άμεσες. Δεν το απαιτούσαν οι συνθήκες.

Τα πράγματα άλλαξαν και ο διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ, ο Μάριος Μπίλιος, έκανε γνωστό την Κυριακή (10/1) πως υπάρχει συμφωνία με προπονητή και μάλιστα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Συζητήσεις σε προχωρημένο επίπεδο υπάρχουν μόνο με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει συμφωνία, με τον 47χρονο τεχνικό να περιμένει συνάντηση με την διοίκηση για να τεθούν επί τάπητος οι λεπτομέρειες.

Υπάρχει απόσταση παρά την αισιοδοξία που βγαίνει από πλευράς Καλλιθέας, με τον Έλληνα κόουτς να σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα…

 

 

 


Sportime Extras