Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αχαρναϊκός: Καυστική ανακοίνωση και Γ.Σ.

Η οικογένεια Μάρκου, που κλήθηκε να βγάλει από το τέλμα τον Αχαρναϊκό, προέβη σε μια καυστική ανακοίνωση και καλεί όποιον θέλει να βοηθήσει να παραβρεθεί την Τετάρτη στη Γ.Σ. του συλλόγου. «Μετά λύπης μας θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι αποχωρούμε από τον ΑΟ Αχαρναϊκός για τους εξής λόγους: Πρώτον, για τα χρέη που υπάρχουν από τις...
Αχαρναϊκός: Καυστική ανακοίνωση και Γ.Σ.

Η οικογένεια Μάρκου, που κλήθηκε να βγάλει από το τέλμα τον Αχαρναϊκό, προέβη σε μια καυστική ανακοίνωση και καλεί όποιον θέλει να βοηθήσει να παραβρεθεί την Τετάρτη στη Γ.Σ. του συλλόγου.

«Μετά λύπης μας θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι αποχωρούμε από τον ΑΟ Αχαρναϊκός για τους εξής λόγους:

Πρώτον, για τα χρέη που υπάρχουν από τις προηγούμενες διοικήσεις, τα οποία είναι υπέρογκα για το βεληνεκές της ομάδας.

Και δεύτερον, για την αρνητική αντίδραση πολλών δηλωμένων αγανακτισμένων και… λυπημένων Αχαρναϊκών, οι οποίοι δεν προσήλθαν

στη Γ.Σ. και δεν έφτασαν ούτε τον αριθμό των likes σε διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Επειδή ο Αχαρναϊκός δεν πωλείται, δίνεται μόνον σε όσους τον αγαπάνε και σε όσους θέλουν το καλό της ομάδας και του τόπου μας.

Ως οικογένεια Μάρκου, θεωρούμε ανέντιμο να μας χρεώσουν την κατάντια και την καταδίκη της ομάδας όταν οι ίδιοι οι οποίοι βρίσκουν λύσεις για τη σωτηρία της δεν εμφανίζονται ούτε σε συγκεντρώσεις, ούτε σε γενικές συνελεύσεις, ούτε και λένε τη γνώμη τους, ούτε βοηθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Και επειδή οι δημότες των Αχαρνών δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τις λεζάντες και τα μπουζούκια των προηγουμένων διοικήσεων, δεν δεχόμαστε να έρθουμε σε καμία συζήτηση με τον δήμο για να αναλάβει να πληρώσει τα χρέη τους.

Τα λεφτά του δήμου είναι για τους δημότες. Η πρόταση για να βρεθεί λύση μέσω του δήμου Αχαρνών για το χρέος του ΑΟ Αχαρναϊκός μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και δεν συμμετέχουμε σε τέτοιες συζητήσεις.

«Ευχαριστούμε» τον κόσμο που με τα σχόλιά τους λυπήθηκαν για εμάς ότι γίναμε «κάπηλοι» του Αχαρναϊκού, τους ευχαριστούμε επίσης για τα «μπράβο» που μας είπαν για την προσπάθεια εξυγίανσης του σωματείου και για το ότι θέλουμε τα παιδιά των οικογενειών με οικονομικά προβλήματα ή χαμηλά εισοδήματα να ζήσουν το όνειρο του Αχαρναϊκού.

Έχετε αρχίσει να γίνεστε… παπαγαλάκια ανθρώπων που επαγγελματικά, ποδοσφαιρικά, οικονομικά και κοινωνικά ωφελήθηκαν στο έπακρον από τον Αχαρναϊκό. Γίνατε οι πρώτοι που γυρίσατε την πλάτη και είστε εχθροί του σωματείου.

Σας καλούμε να παραβρεθείτε την Τετάρτη 9/7/2020 και ώρα 19.30 στη Γ.Σ. του ΑΟΑ και να βοηθήσετε -όποιος κι αν μπορεί- έμπρακτα, χωρίς να αλλάξει η ιστορία του, το σήμα του και τα χρώματά του.

Μην γίνεστε… κατινίτσες του διαδικτύου, αλλά σοβαροί άνθρωποι, με σοβαρό λόγο και άποψη.

Μετά τιμής

Δημήτρης και Χρήστος Μάρκου.

Υ.Γ. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και να ξαναβρεί ο ΑΟ Αχαρναϊκός τον δρόμο του».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αχαρναϊκός: Καυστική ανακοίνωση και Γ.Σ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.