Εθνικός:

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις από το στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά

Ακόμα μία σεζόν που ο Εθνικός Πειραιώς δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου από τη Γ’ εθνική στη Football League.

Με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, αλλά κυρίως στεναχώρια και κατήφεια στο εσωτερικό της ομάδας και του κόσμου.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοίνωσε την αποχώρηση του Αλέξανδρου Καρυδόπουλου από το ποδοσφαιρικό τμήμα, μία κίνηση προάγγελος εξελίξεων στον σύλλογο του Πειραιά.

Ο Εθνικός δεν θα μείνει ακέφαλος για πολύ, καθώς γίνονται έντονες διεργασίες έλευσης νέου επενδυτή…

Εθνικός: Η επόμενη μέρα

Το ρεπορτάζ του Sportime.gr αναφέρει ότι ο μέχρι πρότινος βασικός χρηματοδότης των «κυανόλευκων» αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά ως ο επικεφαλής της διοίκησης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα… παρατήσει τον σύλλογο.

Ο Καρυδόπουλος θα συνεισφέρει οικονομικά και τη νέα σεζόν με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και θα συνεχίσει να στηρίζει τον Εθνικό με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί.

Εδώ και αρκετό διάστημα μάλιστα, ο άνθρωπος που «έτρεξε» την ομάδα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άτομα που επιθυμούν να εμπλακούν με τα κοινά του συλλόγου.

Οι συζητήσεις είναι πολύωρες, καθώς ο ενδιαφέρομενος επιχειρηματίας και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν «ξεσκονίζουν» τα… εσωτερικά της ομάδας.

Δηλαδή, το μεγάλο θέμα με το γηπεδικό, τις οικονομικές απαιτήσεις της νέας σεζόν, την έλευση αξιόπιστων συνεργατών και γενικά το πλαίσιο γύρω από το οποίο θα αναλάβουν (αν τελικά το αποφασίσουν) τις τύχες του Εθνικού.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, χωρίς αυτό να συνεπάγεται πως θα είναι και κατ’ ανάγκην θετικές.

Υπάρχει, όμως, μία νότα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα, καθώς ο Εθνικός είναι ένα ιστορικό σωματείο με μέλλον.

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Καρυδόπουλου:

«Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. σεβόμενη την επιθυμία του κ. Α. Καρυδόπουλου ανακοινώνει την αποχώρησή του από το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη εκφράζει την ευγνωμοσύνη όλου του κόσμου του Εθνικού στο πρόσωπο του κ. Καρυδόπουλου για την αγάπη και προσφορά του στο σύλλογο επί δεκαετίες.

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν η λειτουργία της ομάδας αναβαθμίστηκε σε κάθε επίπεδο κάνοντας πρωταθλητισμό και διδάσκοντας ήθος που σπανίζει από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Για την επόμενη μέρα η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. αφουγκράζεται την εύλογη αγωνία των φιλάθλων και θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις όταν, όμως, υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη.

Ο Ερασιτέχνης Εθνικός κάνει το καθήκον του και ήδη καταβάλλει προσπάθειες για τη συνέχεια του ποδοσφαιρικού τμήματος και των αξιών που αφήνει ως παρακαταθήκη ο κ. Καρυδόπουλος με την αποχώρησή του. Όλη η κυανόλευκη οικογένεια τον τιμά και τον ευχαριστεί θερμά».