ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιοβάνοβιτς: Απίστευτο άδειασμα σε Λουτσέσκου – Γερή μπηχτή!

Έβγαλε στη σέντρα τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γιοβάνοβιτς: Απίστευτο άδειασμα σε Λουτσέσκου - Γερή μπηχτή!
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένα ακόμη ρεσιτάλ κατά του Παναθηναϊκού έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και για πρώτη φορά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απάντησε ευθέως στον Ρουμάνο τεχνικό!

Σχεδόν μετά από κάθε παιχνίδι του με τους «πράσινους» ο Λουτσέσκου δυναμιτίζει το κλίμα. Τα βάζει με τη διαιτησία και οτιδήποτε άλλο δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό. Το έκανε και πάλι μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μόνο που κατόπιν σχετικής ερώτησης πήρε θέση και ο Γιοβάνοβιτς. Επί της ουσίας αυτό που είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» είναι πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κόμπλεξ με την ομάδα του! Για την ακρίβεια ο Σέρβος κόουτς υποστήριξε πως όλα ξεκίνησαν από τον προ διετίας τελικό Κυπέλλου. Τότε ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ, κατέκτησε το τρόπαιο και έκτοτε ο Λουτσέσκου μιλάει συνεχώς για τους «πράσινους».

«Είναι γελοίο. Είναι πραγματικά να μην αξίζει άνθρωπος να το σχολιάσει», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Γιοβάοβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μιλάει για τη διαιτησία. Τόνισε πως συνήθως αυτή η συζήτηση ξεκινάει όταν κάποιος θέλει να δικαιολογήσει τον εαυτό του ή την ομάδα του».

Νωρίτερα είχε πει ότι «ο κ. Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό. Ίσως ο τελικός Κυπέλλου που τον είχαν σίγουρο και τον έχασε από εκείνη τη μέρα τον έκανε να ασχολείται μόνο με εμάς και με καμία άλλη ομάδα εδώ».

Exit mobile version