Την Κυριακή (2/12), ο Έλληνας μάνατζερ που ενισχύει οικονομικά την ΠΑΕ και ασχολήθηκε κατά το παρελθόν με τον Ηρακλή, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα

Ο Νίκος Καγιούλης στηρίζει οικονομικά τον Αήττητο Σπάτων και είναι ο άνθρωπος που βοηθάει τον μεγαλομέτοχο Νίκο Κατσιγιάννη.

Την Κυριακή (2/12), ο Έλληνας μάνατζερ, ο οποίος ασχολήθηκε κατά το παρελθόν με τον Ηρακλή, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5, ο Καγιούλης υποστήριξε ότι δεν είναι αντίπαλος του “γηραιού” και αναφέρθηκε στην άνοδο των “κυανόλευκων” στη Super League.

Παράλληλα, όμως, επεσήμανε τις οφειλές της ΠΑΕ προς το πρόσωπο του και τα χρήματα που του οφείλονται και θα διεκδικήσει στο μέλλον

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Είναι ένας αξιόλογος προπονητής και το έχει αποδείξει. Και στον Άρη θα έχει επιτυχία. Είναι γνώστης σε βάθος του ποδοσφαίρου, είναι προσιτός στους παίκτες και προετοιμάζεται κατάλληλα για κάθε αγώνα. Έχει όλα τα στοιχεία για να πετύχει το έργο του».

Για το ματς του Ηρακλή με τον Αήττητο Σπάτων: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Θα ήθελα να είμαι παρών. Τον Ηρακλή πιο πολύ γιατί έχουμε μια διαδρομή. Στον Αήττητο βοηθάω ένα φίλο. Θα είναι μια καλή συνάντηση εάν μπορέσω να παραβρεθώ».

Για τις σχέσεις του με τον Ηρακλή και την τωρινή ομάδα: «Αντίπαλος του Ηρακλή δεν είμαι. Βλέπω μια ομάδα που προσπαθεί να επανέλθει παρά τα προβλήματα. Μακάρι να τα ξεπεράσει και να βρεθεί εκεί που ήταν. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Έχει καλούς παίκτες αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Υπάρχει ένα ανοιχτό ποσό που θα ζητήσω από τον Ηρακλή. Δεν είναι προτεραιότητα, όμως, αυτό. Τώρα πρέπει να ανέβει η ομάδα και μετά θα έχουμε συζήτηση για να λυθεί κι αυτό».