Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Ηρακλής – Μεγαλομέτοχος Τρίγλιας: «Κρύβονται οι επιφανείς Ηρακλειδείς – Μόνο λόγια…»

Κώστας Παπαδόπουλος
Ηρακλής – Μεγαλομέτοχος Τρίγλιας: «Κρύβονται οι επιφανείς Ηρακλειδείς – Μόνο λόγια…»

Ο μεγαλομέτοχος της Τρίγλιας ξεκαθαρίζει σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ώστε ο Ηρακλής να αποκτήσει το ΑΦΜ της ομάδας.

Ηρακλής: Ο μεγαλομέτοχος της Τρίγλιας ξεκαθαρίζει σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ώστε ο Ηρακλής να αποκτήσει το ΑΦΜ της ομάδας.

Ηρακλής: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίγλια, Στράτος Ευγενίου σχολίασε την ενδεχόμενη παραχώρηση του ΑΦΜ της ομάδας του, στο ποδοσφαιρικό Γηραιό.

Μεταξύ άλλων είπε πως δε γίνεται να μη στηρίξουν την προσπάθεια οι επιφανείς Ηρακλειδείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Libero:

«Τα τελευταία δυο χρόνια υπάρχουν συζητήσεις με τον Ηρακλή και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Υπήρχαν συζητήσεις πάντα αλλά ποτέ δεν καρποφόρησαν. Πολλές από αυτές τις συζητήσεις δεν είχαν γίνει με κάποιο επίσημο άτομο του Ηρακλή. Πριν από δυο χρόνια οι συζητήσεις ήταν περισσότερο σε φιλικό επίπεδο. Πλέον έχουμε μιλήσει και με τον επίσημο Ηρακλή».

Για τις εγγυήσεις που χρειάζεται ώστε να παραχωρήσει τον ΑΦΜ στον Ηρακλή:

«Η Τρίγλια πωλείται αλλά δεν ξεπουλιέται. Η ομάδα θα πουληθεί αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και ο κατάλληλος επενδυτής. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να μείνει η ομάδα στη Τρίγλια ,από τη στιγμή που δεν μπορούμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο υπάρχει το σενάριο η ομάδα να μεταβιβαστεί κάπου, αλλά κάπου που να θέλουμε να πάει. Αυτό που θέλουμε εμείς σήμερα, είναι να πάει στον Ηρακλή . Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια δεδομένα που πρέπει να εξυπηρετηθούν. Εμείς δεν βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό, ότι θέλουμε πχ τόσα χρήματα και τα θέλουμε αύριο. Λέμε ότι θέλουμε κάποια χρήματα που είναι ένα μικρό μέρος από αυτά που ξοδέψαμε μέχρι τώρα, αλλά θέλουμε και μια διασφάλιση ότι η ομάδα εκεί που θα πάει θα έχει ένα αύριο. Αυτός που θέλει να πάρει την ομάδα, πρέπει να μου αποδείξει ότι αυτή η ομάδα θα έχει ένα μέλλον. Όχι μόνο λόγια.

Αυτή τη στιγμή συζητάμε κάποια πράγματα, υπάρχουν κάποιες οικονομικές προτάσεις. Μου λένε ότι θα διασφαλιστείς αλλά δεν βλέπω αυτό το αύριο. Βλέπω, ότι εγώ μπορεί να πάρω 100,150,200 χιλιάρικα, αλλά δεν βλέπω το αύριο αυτού του συλλόγου. Δεν βλέπω το πως αυτή η ομάδα θα μπορέσει να σταθεί. Εγώ σαν Στρατός Ευγενίου πραγματικά το θέλω, αλλά να γίνει κάτι καλό. Όχι όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ προσπάθησα να φτάσω εδώ τη Τρίγλια, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Εγώ πρέπει να διασφαλιστώ ότι αυτό το πράγμα που έχτισα θα έχει ένα αύριο.

Αν η ομάδα αύριο φύγει και πάει στον Ηρακλή, εγώ από αύριο θα είμαι Ηρακλής. Αν δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί αυτό το μηδαμινό πόσο που ζητάω τώρα, πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα μετά; Πρέπει να υπάρχει άτομο, που να διασφαλίσει το αύριο της ομάδας. Η ομάδα θα χρειαστεί ένα μπάτζετ ενός εκατομμυρίου για να μείνει στη κατηγορία. Ποιος θα το κάνει αυτό;»

Για τους επιφανείς Ηρακληδείς και το ποτέ πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση:

«Μέχρι τις 15 Ιουλίου πρέπει να δηλωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα. Η θέληση υπάρχει, δεν βγαίνει μπροστά μου με πράξεις όμως αυτό. Ο Ηρακλής δεν είναι Τρίγλια, απευθύνεται σε πολύ περισσότερο κόσμο. Τα άτομα που έχουν την οικονομική επιφάνεια στον Ηρακλή, θα πρέπει να βγουν μπροστά και να στηρίξουν αυτή τη κίνηση. Το ξεκαθαρίζω ότι θέληση από μένα υπάρχει και δουλειά θα γίνει δεν μπορεί όμως οι επιφανείς Ηρακληδείς να κρύβονται. Μέχρι σήμερα βλέπω μόνο λόγια, όχι πράξεις. Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας εγώ πρέπει να έχω πάρει την απόφαση μου, για να δηλώσω την ομάδα στις 15 Ιουλίου. Έχω προτάσεις διαφορετικές ώστε να μείνει η ομάδα και στη Τρίγλια, από κάποιους ανθρώπους».

Για τη περσινή συνέλευση στην Τρίγλια:

«Πέρυσι ήταν κάτι διαφορετικό. Ήταν πολλά τα θέματα, φέτος δεν ισχύει αυτό το πράγμα όμως. Κάποιοι που βγαίναμε μπροστά και λέγανε λόγια, γίνανε λαγοί. Επειδή έχω χορτάσει όμως από λαγούς δεν θέλω να το ζήσω αυτό ούτε στη Τρίγλια, ούτε στον Ηρακλή. Αν έρθει κάποιος και μου δώσει εγγυήσεις, η Τρίγλια από αύριο θα γίνει Ηρακλής. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι (στον Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ) προσπαθούν να βρουν μια λύση για τον Ηρακλή, κάποιοι όμως πλέον πρέπει να κινηθούν και λίγο διαφορετικά. Το «θα» μας τελείωσε, οι επιφανείς πρέπει να βγουν μπροστά τώρα. Εγώ δεν μπορώ να ζω με το «Θα». Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, εγώ τώρα θα γίνω ΗΡΑΚΛΗΣ. Αλλά αν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, πρέπει να βγουν μπροστά».

Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Είμαστε φίλοι με τον Φώτη Μπαλτίδη. Βγήκαμε μια φωτογραφία, δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω. Η Καλαμαριά αυτή τη στιγμή έχει ομάδα που δεν ξέρουμε καν, αν έχει πέσει. Το πρώτο λόγο τον έχει ο Ηρακλής, δεν θα κάνω πισωγυρίσματα. Με τις προϋποθέσεις όμως να γίνουν αυτά που ζητάω. Αν δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο, δεν μπορώ να δώσω ψεύτικες ελπίδες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο θέληση και διάθεση.

Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετέχω εγώ στον Ηρακλή. Στο μέλλον μπορεί, όχι τώρα όμως. Μέχρι το βαθμό που μπορώ, θα βοηθάω. Θέλω κίνητρα και προϋποθέσεις. Εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους του Ηρακλή, δεν θέλω να δίνω ψεύτικες ελπίδες στο κόσμο το θέμα είναι αυτό που να γίνει να αξίζει το κόπο».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι θα τραγουδήσει στον ημιτελικό και τον τελικό!

Euro 2020: Το κοτόπουλο… έστειλε τους Άγγλους στον τελικό

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά!»

Δημοφιλη Αρθρα