Κασναφέρης για Λαμία

Ολοένα και πιο έντονα ακούγεται το όνομα του νυν αντιπροέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης για τους Φθιώτες
Κασναφέρης για Λαμία

Κάτι λιγότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Κασναφέρη. Έκτοτε υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά όλα έμπαιναν στην άκρη στο τέλος γιατί η συνεισφορά του κρινόταν πολύτιμη.

Με το που τελειώσει η σεζόν, θα τεθεί επί τάπητος και το δικό του θέμα. Σε πρώτη φάση, πάντως, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η παραμονή του και αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από το γεγονός πως ο 51χρονος ψάχνεται.

Τον τελευταίο καιρό το όνομά του «παίζει» έντονα σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr για τη Λαμία. Ο «Κάσνα» έχει καλές διασυνδέσεις εκεί, το κλίμα είναι θετικό και δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν στο τέλος έχουμε… γάμο. Προέχουν άλλα, βέβαια, αυτή τη στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τους Φθιώτες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κασναφέρης για Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.