Ο Μιχάλης Γρηγορίου στο ΟΦΗ - Λαμία

Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ισοπαλία που πήρε η Λαμία στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ

Όρθια στο Ηράκλειο στάθηκε η Λαμία. Πήρε το 0-0 από τον ΟΦΗ, προσέθεσε έναν βαθμό στη συγκομιδή της, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στη Super League 1.

Μέσα σε όλα ένα από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει είναι οι διαρκείς τραυματισμοί. Κάθε παιχνίδι και τουλάχιστον ένα νέο όνομα στο ιατρικό δελτίο. Κόντρα στον ΟΦΗ έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μιχάλης Γρηγορίου ρωτήθηκε σχετικά και έκανε λόγο για «συνεχόμενη ατυχία που έχουμε. Σε ανύποπτες φάσεις, σε ανύποπτες στιγμές ποδοσφαιριστές μας παθαίνουν είτε κακώσεις είτε ζημιές που μας φέρνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε δύσκολο σημείο. Γιατί θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Αλλάζουμε πλάνο, αλλάζουμε σχηματισμούς κάποιες φορές και γενικά αλλάζουμε όλο αυτό που είχαμε σχεδιάσει πριν το ματς. Είναι λογικό να συμβαίνει και να πρέπει να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθεις».

Από εκεί και πέρα, η Λαμία δεν είχε εύκολο έργο, καθώς ο φετινός ΟΦΗ είναι μία πολύ καλή ομάδα όπως είπε ο 47χρονος τεχνικός: «Εγώ θα ήθελα να μείνω στο ότι τα παιδιά έκαναν μία πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε έναν ΟΦΗ ο οποίος είναι διαφορετικός φέτος με πολύ καλή ψυχολογία μετά το τρίποντο επί του Παναιτωλικού. Καταλαβαίνετε πως για εμάς είναι πολύ σημαντικός αυτός ο βαθμός».

Στο τέλος ξεκαθάρισε πως είναι πολύ σημαντικό το ματς που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο καθώς «σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κερδίσουμε εντός έδρας. Το ίδιο κάναμε σε όλα τα ματς έως τώρα. Άσχετα που αντιμετωπίσαμε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Το σκεπτικό μας είναι να πηγαίνουμε για τη νίκη, ιδιαίτερα εντός έδρας».