ΛΑΜΙΑ

Παπαϊωάννου: Από το «φεύγω» στα παράπονα για τη διαιτησία

Εάν έχετε μπερδευτεί με το πόσες φορές έφυγε στα λόγια από τη Λαμία ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και πόσες επέστρεψε, το ίδιο κι εμείς. Έχει χαθεί το μέτρημα, όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν. Τότε που υποτίθεται πως και πάλι αποχωρούσε. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και το come back έγινε. Αν και για όσους παρακολουθούν πράγματα και...
Λαμία Παπαϊωάννου

Εάν έχετε μπερδευτεί με το πόσες φορές έφυγε στα λόγια από τη Λαμία ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και πόσες επέστρεψε, το ίδιο κι εμείς. Έχει χαθεί το μέτρημα, όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν. Τότε που υποτίθεται πως και πάλι αποχωρούσε.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και το come back έγινε. Αν και για όσους παρακολουθούν πράγματα και καταστάσεις στη Λαμία, ο Παπαϊωάννου είχε επανεμφανιστεί σε φιλικό με τον Βόλο. Τώρα απλώς επέλεξε να… σπάσει τη σιωπή του για να αναφερθεί στη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου. Δεν έλειψε φυσικά και η γκρίνια για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που βρήκε.

Αρχικά είπε το εξής στον Metropolis 95,5: «Δεν είναι σοβαρό το περιβάλλον που περιπλέκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ και χρόνια συμβαίνει και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Η πρώτη ομάδα έχει ένα Χ συμβόλαιο και ο τελευταίος ούτε το 10%. Εγώ βάζω από την τσέπη μου το διπλάσιο ποσό από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι».

Εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Πριν δυο χρόνια είχε κάνει τα ίδια ο Διαμαντόπουλος στη Λαμία. Η ομάδα έχει δίκιο που φωνάζει. Ο Ρόμανιτς έχει δεχτεί αγκωνιά και έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του Άρη, ο Βιγιάλμπα δέχτηκε σκαριά, τις ακυρώθηκε γκολ κι ενώ το σκορ ήταν υπέρ, τι άλλο δηλαδή πρέπει να γίνει; Οι λεπτομέρειες κρίνουν ένα παιχνίδι. Από την αρχή περιμέναμε τέτοια διαιτησία. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα.

Τα ίδια έγιναν στο Λαμία – Άρης το οποίο χάσαμε 3-0. Γνωρίζαμε πράγματα γι΄ αυτόν και ότι δεν θα έπαιζε 50-50. Το ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια συνεχίζονται. Αν αφαιρέσουμε τα διαιτητικά λάθη, είναι δίκαιη η νίκη του Άρη. Αν δεν θελήσουν οι μεγαλοπαράγοντες, δεν θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρό μας. Πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούν αθλητικά κι όχι οπαδικά».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ