ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2022: Η απογοήτευση του ANT1 + ήταν μεγαλύτερη από το Ιράν – Πειστικοί οι Άγγλοι – Nωρίς για «it’s coming home»

Το τεχνικό πρόβλημα της πλατφόρμας του ΑΝΤ1 ξεπέρασε κάθε κουβέντα για το δεύτερο ματς του Μουντιάλ 2022. Η Αγγλία πάντως ήταν πειστικότατη.

Το τεχνικό πρόβλημα της πλατφόρμας του ANT1 ξεπέρασε κάθε κουβέντα για το δεύτερο ματς του Μουντιάλ 2022. Η Αγγλία πάντως ήταν πειστικότατη.
Μουντιάλ 2022: Η απογοήτευση του ANT1 + ήταν μεγαλύτερη από το Ιράν - Πειστικοί οι Άγγλοι - Nωρίς για «it’s coming home»
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Μουντιάλ 2022: Μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν το Ιράν στην ήττα από την Αγγλία ή ο ΑΝΤ1 +; Ξεκάθαρα η ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 όπου είχαμε τεράστιο φιάσκο. Διότι, χωρίς το ιντερνετικό κανάλι δεν θα μπορούσες να δεις τις αδυναμίες του Ιράν και την πειστική εμφάνιση της Αγγλίας. Νωρίς όμως για μεγάλα λόγια.

Καλώς ή κακώς έχουμε καλομάθει οι μεγάλες διοργανώσεις να είναι ελεύθερες για το κοινό. Ποτέ άλλοτε στη χώρα μας δεν έπρεπε να δούμε Παγκόσμιο Κύπελλο ή Euro επί πληρωμή. Το Μουντιάλ 2022 είναι μια άλλη ιστορία. Κάποια από τα παιχνίδια είναι επί πληρωμή. Μια απόφαση του ομίλου ANT1 που ξένισε στο πρώτο άκουσμά της.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Τελικά αποδείχθηκε πως υπήρχαν και χειρότερα. Να πληρώσεις και να μην το δεις καθόλου. Διότι, αυτό έγινε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί όπου η Αγγλία έβαλε τρία γκολ και τις βάσεις για τη νίκη.

Μουντιάλ 2022: Είναι δυνατόν να μην είχαν κάνει τα απαραίτητα τεστ στον ANT1;

 

 

Πειστικοί Άγγλοι, αλλά μην ακούσουμε it’s coming home ξανά…

 

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αγωνία του Χάμες και όχι μόνο!

Ψάχνει παίκτη η ΑΕΚ

Δείτε ακόμα

Exit mobile version