ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: «Έκοψε» αυτόν τον πρώην του ΠΑΣ Γιάννινα

Ποιος παίκτης που πέρασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προτάθηκε στον ΟΦΗ και εισέπραξε αρνητική απάντηση.

«Άκυρο» από ΟΦΗ σε πρώην του ΠΑΣ Γιάννινα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά το φιάσκο με τον Μεχντί Ζερκάν ο ΟΦΗ βγήκε στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη. Μεσάκ Τζου τελικά ο εκλεκτός, σε μία μεταγραφή που είχε και παρασκήνιο.

Προτάθηκαν αρκετοί παίκτες που είχαν μείνει στο ράφι. Ένας από αυτούς έπαιζε πέρυσι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Γιαν Μαρκ Σνάιντερ, που εξακολουθεί να βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Επιλογή του Ηρακλή Μεταξά ήταν ο συγκεκριμένος παίκτης στους Ηπειρώτες. Ο 54χρονος τεχνικός, μάλιστα, είχε φτάσει να μιλήσει ακόμη και δημόσια για το πόσο σημαντικός παίκτης είναι ο Σνάιντερ. Πιθανότατα να ένιωσε την ανάγκη, αφού η άποψη που επικρατούσε ήταν διαφορετική.

Λίγους μήνες μετά μάλλον ήταν αρκετοί εκείνοι που είχαν αντίθετη άποψη. Ο Σνάιντερ αναζητά ακόμη ποδοσφαιρική στέγη και το έκανε και χτυπώντας την πόρτα του ΟΦΗ. Τη βρήκε, όμως, κλειστή. Ο 28χρονος Γερμανός, που πέρυσι σε 32 ματς έβαλε τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, δεν είχε τα στοιχεία που ήθελε ο Νίκος Νιόπλιας.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

ΠΑΟΚ – Λέο Ζαμπά: Ένα αστέρι που έχασε τη λάμψη του – Ο «The Rocket» που κάπου μπερδεύτηκε

Εθνική Ελλάδας: Ο Πογέτ έκανε ότι δεν έπραξαν Αναστασιάδης και Φαν’τ Σχιπ – Τον καλύτερο παίκτη στη θέση, ένα μόνο λάθος

Ολυμπιακός και Μίτσελ το έχουν κάνει ξανά – Το παράδειγμα του Σάμαρη

Exit mobile version