ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός; Παίζει και φεύγει ο Ρέαμπτσιουκ – Έτοιμος ο Τόφολο – Πόθος ο Σουάσο

Τελευταίες παραστάσεις για Ρέαμπτσιουκ. Ο Ολυμπιακός πάει για δύο μπακ, «σίγουρος» ο Τόφολο, προσπάθεια για Σουάσο.

Τελευταίες παραστάσεις για Ρέαμπτσιουκ. Ο Ολυμπιακός πάει για δύο μπακ, «σίγουρος» ο Τόφολο, προσπάθεια για Σουάσο.
Ολυμπιακός; Παίζει και φεύγει ο Ρέαμπτσιουκ – Έτοιμος ο Τόφολο – Πόθος ο Σουάσο
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός: Η συμφωνία για την παραχώρηση του Ρέαμπτσιουκ στην Μπολόνια είναι οριστική. Ο παίκτης έλειπε από την προπόνηση της Παρασκευής, αλλά θα είναι τελικά στο παιχνίδι με τον Βόλο. Αυτή είναι και η μοναδική αλλαγή. «Έτοιμος» ο Χάρι Τόφολο, μεγάλη προσπάθεια απόκτησης του Γκάμπριελ Σουάσο.

Η Μπολόνια έχει άμεση ανάγκη τον Ρέαμπτσιουκ. Με άλλα λόγια, αυτή η μεταγραφή δεν χαλάει, είναι από αυτές που λέμε «τελειωμένη». Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ έκρινε ρισκαδόρικο να πάει με τον Μαρσέλο ή τον Ανδρούτσο βασικό αριστερό μπα απέναντι στον Βόλο, επομένως ο Μολδαβός μπακ έμεινε για να παίξει και να αποχωρήσει αργότερα.

Ο Μαρσέλο μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, αλλά δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να έρθει κάποιος αριστερός μπακ και μετά να αφήσει τον Ρέαμπτσιουκ να αποχωρήσει. Ας μην ξεχνάμε πως τα παιχνίδια είναι πλέον συνεχόμενα Τετάρτη – Κυριακή, απλώς η εβδομάδα που ξεκινά έχει και τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, επομένως έχει χρόνο η ομάδα του Πειραιά να τακτοποιήσει τις μεταγραφικές της υποθέσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο τον Τόφολο και προσπαθεί για Σουάσο

Ο Γκάμπριελ Σουάσο είναι ο καλύτερος, στη θεωρία τουλάχιστον, παίκτης από όσους έχουν ακουστεί αυτή τη στιγμή για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Ο 26χρονος Χιλιανός γράφεται πως έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό και επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές του ελληνικού club.

Με τα παιχνίδια να είναι πολλά και συνεχόμενα όπως προαναφέραμε, η απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ είναι απαραίτητη. Μην ξεχνάμε πως και ο Λάιντνερ δεν υπολογίζεται. Η δεύτερη λύση είναι ο έτοιμος Χάρι Τόφολο της Νότιγχαμ Φόρεστ, διότι εκεί όπως γίνεται αντιληπτό οι διαδικασίες είναι απλό να κινηθούν πιο γρήγορα και να έρθει στη χώρα μας ο παίκτης.

Αθλητικές ειδήσεις

Βαγγέλης Μαρινάκης και Αλέξης Τσίπρας μαζί στα Θεοφάνεια – Τι μπορεί να σημαίνει πολιτικά και αθλητικά η κοινή τους παρουσία

Το δεύτερο μέχρι τέλους του Ολυμπιακού

Survivor: Οριστικό! Αυτές είναι οι ομάδες του All-Star!

Αυτός είναι ο Σουάσο

https://youtu.be/hzDHb7Oe98g

Exit mobile version