ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει ο Κουντέ!

Μέχρι το Σάββατο (23/6), ο Ολυμπιακός περιμένει να τελειώσει θετικά το θέμα - Τι συμβαίνει με τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις των «ερυθρόλευκων».

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Πιέρ Κουντέ από τον Ολυμπιακό. Μέχρι το Σάββατο (23/6), οι Πειραιώτες περιμένουν να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση, καθώς υπάρχει συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Καμερουνέζο κεντρικό μέσο για τον ετήσιο δανεισμό του.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μπει μία ρήτρα στα μέτρα του συλλόγου για το επόμενο καλοκαίρι προκειμένου αν όλα πάνε καλά η μεταγραφή του 23χρονου χαφ να είναι εφικτή σε ένα χρόνο από σήμερα και όχι όνειρο θερινής νυκτός.

Σε ό,τι αφορά τον Ροντρίγκο Μολέντο, η υπόθεση δυσκολεύει, αλλά ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει αρχικά και με την Ιντερνασιονάλ, αλλά η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε στην πορεία προέβαλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις. Η Ιντερνασιονάλ θέλει 3.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο στόπερ, αλλά και ακόμα 2.000.000 ευρώ, που είναι το ποσό της ρήτρας που πρέπει να καταβληθεί στον Παναθηναϊκό. Αρχικά, ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με τη βραζιλιάνικη ομάδα για τη ρήτρα που υπάρχει με τους «πράσινους», όπως και για την αποζημίωση που θα έπαιρνε η νυν ομάδα του Μολέντο (ενάμιση με δύο εκατομμύρια ευρώ).

Όσο για την περίπτωση του Ντιέγκο Ρέγες. Ο Μεξικανός στόπερ μένει ελεύθερος από την Πόρτο στις 30 Ιουνίου και ο Ολυμπιακός έκανε κουβέντα με τους εκπροσώπους του. Είναι, όμως, μία δύσκολη υπόθεση, καθώς για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό ενδιαφέρονται οι Σεβίλλη, Εσπανιόλ, Σοσιεδάδ.

Τέλος, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να πιέζει για την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς. Oι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες είναι πρόθυμοι να καλύψουν έως και το 70% των ετήσιων απολαβών που έχει με τη Λίβερπουλ, με τις μικτές αποδοχές του Σέρβου εξτρέμ να ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ.

Η «μάχη» του Ολυμπιακού για Μάρκοβιτς

Exit mobile version