ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: «Περνάμε μαύρες εποχές»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στην Super League
Θεοδωρίδης: «Περνάμε μαύρες εποχές»

Μετά το τέλος του συμβουλίου Super League, ο Σάββας Θεοδωρίδης τοποθετήθηκε στις αποφάσεις που πάρθηκαν για το πρωτάθλημα και την στάση του Ολυμπιακού, αλλά και για τις εξελίξεις που τρέχουν με την υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κ. Θεοδωρίδης ξεκίνησε τις δηλώσεις του, λέγοντας πως οι περσινοί πρωταθλητές θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αρκεί να τηρηθούν τα όσα υποσχέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Για μια άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Εάν τηρήσει τα όσα είπε ο υφυπουργός, ας ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φτάνει πια αυτή η καθυστέρηση, είναι δολοφονική. Εμείς από τη δική μας πλευρά έγινε αυτό που θέλαμε. Δηλαδή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο και με το πρόγραμμα όπως ήταν», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε:

«Ζούσαμε με τη ρετσινιά για έξι χρόνια, ο κόσμος του Ολυμπιακού ήθελε κι αυτός την αξιοπρέπεια. Το τι έχει περάσει ο κ. Μαρινάκης από πλευράς ταλαιπωρίας και όσα τραβήξαμε κι εμείς καταλαβαίνετε πως ήταν. Από δω και πέρα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σίγουροι και για τον πρόεδρο του και για την ομάδα και για όλους μας στη διοίκηση, γιατί όλοι, όπως κι εγώ, τα παράσημα τα έχουμε πάρει στις μάχες. Ο κ. Μαρινάκης είναι ο πατριάρχης του Ολυμπιακού. Αυτός ο άνθρωπος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και γι’ αυτό πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει μια τελεσίδικη απόφαση για το αν κάποιος είναι ένοχος ή αθώος, δεν πρέπει να παίρνουμε θέση. Από μικρό παιδί πίστευα πολύ στη δικαιοσύνη και τώρα ήρθε αυτή να μας δικαιώσει κι εμένα και όλους, απαλλάσσοντας τον κ. Μαρινάκη από όλες τις κατηγορίες».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εμάς μας ενδιέφερε να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα ήθελα πολύ να μιλήσω αλλά θα σας φωνάξω όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Ναι, δεν ήμασταν άριστοι αγωνιστικά και είχαμε προβλήματα, αλλά φέτος μας έχουν αφαιρεθεί 14 βαθμοί».

Στάθηκε και στον Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη, λέγοντας πως ο σύλλογος έχει διαφωνίες μαζί του, αλλά και με την ΕΠΟ, ενώ για το θέμα της ποινής του υποβιβασμού, είπε:

«Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να υπάρχει ένας νομός, μια διάταξη που να τα καλύπτει όλα. Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχην για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και το θεωρώ δύσκολο. Περνάμε μαύρες εποχές, όπως το είχα προβλέψει. Όπως ακριβώς είχα πει και στον ΠΑΟΚ, πριν ξεκινήσει το μεταξύ μας παιχνίδι, πως η ζημιά θα γίνει από τα επίσημα, όπως έγινε με τον προπονητή μας».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεοδωρίδης: «Περνάμε μαύρες εποχές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.