ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση – Μπαίνει στη διοίκηση ο Βαγγέλης Χρυσοχόος

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκάλεσε τους μετόχους της εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 15.04.2021 για την εκλογή νέου μέλους στο διοικητικό συμβούλιο!
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση – Μπαίνει στη διοίκηση ο Βαγγέλης Χρυσοχόος

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκάλεσε τους μετόχους της εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 15.04.2021 για την εκλογή νέου μέλους στο διοικητικό συμβούλιο!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση προσκάλεσε τους μετόχους της εταιρείας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Πέμπτη 15.04.2021 στις 10:00 στα γραφεία του συλλόγου στη Τούμπα…με θέμα την εκλογή συμπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Θυμίζουμε ότι στις 19.01.2021 ο ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Χρυσοχόο που θα είναι και το νέο μέλος που θα εκλεγεί στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση. Ο κ. Βαγγέλης Χρυσοχόος θα αναλάβει τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του Δικεφάλου, από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

O κ. Χρυσοχόος έχει σπουδάσει Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει εργαστεί για 27 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Vodafone, Microsoft) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 15.04.2021 στις 10:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ” “ΠΑΟΚ” – Π.Α.Ε. ΣΕ EKTAKTH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 15.04.2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ. Μ.Α.Ε. 99130/06/Β/86/77 και ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 4548/2018, όπως ισχύει, και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 15η Απριλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Εκλογή συμπληρωματικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου
Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας, με τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου 4548/2018, όπως ισχύει, και του καταστατικού της ΠΑΕ. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.Θεσσαλονίκη, 22.03.2021ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση – Μπαίνει στη διοίκηση ο Βαγγέλης Χρυσοχόος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.